Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi P

Czy to jest grzybica pochwy? - pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość Gabi P

Dziewczyny pomóżcie mi stwierdzić, czy to jest grzyb czy nie? 1. Kiedy w ciągu ostatniego pół roku robiłam 2 razy badanie na czystość, to za każdym razem wychodziło mi stopień między 2 a 3. Ginekolog powiedziała, że wszystko jest ok i nic mi nie dała. Mi się jednak wydaje, że prawidłowy wyniki powinien być 1 lub 2, więc jednak nie do końca jest ok i powinna mi coś dać, prawda? 2. Nie mam pieczenia. U mnie po prostu cały czas wydziela się jakaś wydzielina, doktor powiedziała, że to normalne, bo to sprawa indywidualna. Może i tak... 3. Wydzielina ta ma najczęściej kolor lekko żółtawy i tak normalnie to nie śmierdzi, ale jak tak powąchać blisko, to ma taki lekko skiśnięty, kwaśny zapach. Proszę powiedzcie, czy to jest grzyb przy tych objawach?

Gość paula77777
cytologia to to samo co stopień czystości?

Gość karlla_c
Witam! W związku z Twoim pytaniem chciałabym udzielić Ci odpowiedzi. 1. Dziwie się bardzo na reakcję Twojego lekarza na wynik czystości, ponieważ między 2 a 3 wskazuję na jakąś infekcje zapalną. 2. Grzybica nie zawszę musi się objawiać swędzeniem i pieczeniem. Czasami pojawia się bezobjawowo, jedynie właśnie wydzielina przypomina takie serowate grudki. 3. Polecam Ci iść skonsultować się z jakimś innym specjalistą. Lepiej znać kilka opini i wtedy mieć jakieś rozeznanie, a nie bazować tylko na jednej. Pozdrawiam

Gość Gabi P
cytologia to nie jest to samo co stopien czystości

Gość znamto
takie objawy świadczą raczej o drożdżycy , nie jest to typowa grzybica z serkiem w środku , tylko właśnie taki zapach drożdży i wydzielina , sądzę że powinnaś zmienić lekarza , ja miałam to samo i mój lekarz natychmiast rozpoznał po zapachu , musiałam się leczyć równocześnie z mężem , to były tabletki ale nazwy nie pamietam bo to było dawno .

Gość kalakalak
odświeżam

Gość czy to to

Gość slimak2
a mozna samemu wyleczyc drozdzyce?