Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ma_rka

Bulimia? Pomocy!

Polecane posty

Od kilknastu dni nie myśle o niczym innym jak o jedzeniu- jem ogromne ilości a za chwile nachodzą mnie wielkie wyrzuty sumienia. Jedząc myśle o tym ze za chwilke to zwróce. Od poniedziałku zdarza mi się po większej ilości jedzenia zwrócić to... Po prostu nie moge pohamować od jedzenia, lubię jeść- uważam ze to jedyna przyjemność w życiu. Ale dlaczego tak panicznie boję się tego ILE jem i wszystko zwracam? Kiedy można powiedzieć ze to BULIMINA..? Proszę o pomoc...

Gość gfgdrgdgfdgfdgf
jesli tylko jedzenie pozostaje w sferze twoich mysli to prawdopodobnie tak..nie wiem jak to dlugo trwa. nie wiem co ci poradzic i czym to jest spowodowane skoro piszesz ze od kilkunastu dni. chyba ze wczesniej sie odchudzalas. ja tez tak czasami mam wtedy przechoidze na dwa dni na atkinsa- jajka mieso sery. przede wszytskim jajka i mi przechodzi. ale pewnie to nie rada dla ciebie

Nigdy sie nie odchudzałam, raczej nie miałam powodu, przy wzroście 166 cm waże 48kg chociaż mam lekką obsesje na pukncie swojego wygladu... Ale jak patrze na to co zjadłam i jak bardzo moze mnie to pogrubić czuje potrzebe zwrócenia tego... Najgorsze jest ze nie wiem jak z tym walczyć... Bo czasami juz podczas jedzenia wiem ze za chwile mam isc i to zwrócić... :(

Gość gdggfdsgfdsgfsfdsdf
Nie wiem to dziwne. Ja czasami jak sie nie odchudzam ale najem sie straznie tez mam wyrzuty sumienia bo wiem ze zjadlam za 10:D Nie mam pojecia dlaczego akurat teraz masz taki apetyt. Ale jesz nie delektujac sie byleby zjesc teraz? Moze idz do lekarza jesli to bedzie trwalo jeszcze pare dni. Bo moze sie zle skonczyc dla twojej psychiki

Jem bo wiem ze zaraz zwróce i moge jeść ile mi sie chce. Do lekarza jeszcze nie pójde... Dlatego proszę o pomoc kogos kto przechodził/przechodzi przez bulimie.

Gość gdgdgfdgsfgsfsdfs
zle czytalam, myslalam ze masz ochote zwrocic ale tego nie robisz. no to jest bulimia. wiesz..malo ktora z tego wychodzi chyba ze pojawi sie u niej wielki problem i do niej dotrze ze robi sobie krzywde. reszta sie z tym ukrywa. nie sadze bys bez lekarza cos zdzialala.a tabletek hamujacych laknienie ci polecac nie bede bo to nie ma sensu. lepiej wpisz w wyszukiwarce bulimia. mozesz dac na dzial diety. tam co jakis czas sie pojawia topik