Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

zapalenie pecherza

Polecane posty

Gość lena 1985

Witam, często zdarza mi sie chorować na zapalenie pecherza, kiedys chorowałam tez na zapalenie nerek. Zaczełam wiec szukać przyczyn takiego stanu rzeczy i zauważyłam ze po użyciu kremu do depilacji intymnej prawie zawsze mam ten problem, no i tez po seksie (pewnie teraz pekacie ze smiechu, ale ja naprawde mam problem), nie wiem czumu tak jest, poza tym tez latem wystarczy ze jestem np w mokrym kostiumie kompielowym i jest wiatr, albo nie ma w poblizy toalety i musze wstrzymac przez jakis czas mocz -po takich sytuacjach najczesciej choruje, czy któraś ma cos podobnego? albo znacie jakies skuteczne metody walki i zapobieganiu zapalniom pecherza, tylko nie pioszcie rzeczy w stylu myc sie bo to wiem tylko jakies inne porady. dzieki za wszelka pomoc

Gość pikkkkolllo
uważam że dobre są nasiadówki ziołowe, zaparzasz w litrze wody ze trzy torebki rumianku i siadasz na miske. to parowanie pomaga. woda musi być jak najgorętsza, bo bardzo szybko stygnie w misce, (najgorętsza jaką wytrzymasz) i to trzeba powtarzać kilkakrotnie. teraz weekend to można z 4 razy dziennie. i wygrzewać np poduszką elektryczną albo termoforem z gorącą wodą, a jak nie masz to do szklanej butelki nalej gorącej wody i owiń ściereczką i trzymaj na pęcherzu