Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wierze ....

SP ZZOZ Stargard Szczecinski - Rodzić po ludzku ? Czy któraś rodziła ?

Polecane posty

Gość a ja wierze ....

Czy któraś z Pań rodziła w szpitalu SP ZZOZ w Stargardzie Szczecińskim na ul.Wojska Polskiego bądz wie cokolwiek o tym szpitalu ? w rankingu "Rodzić po ludzku 2006" szpital ten dostał wyróżnienie. Jednak opinie Pań, które miały z tym szpitalem do czynienia są dla mnie bezcenne.

Gość ja nie odwazylam sie tu rodzic
ppjechalam do szczecina - ale glownie odstraszyly mnie warunki panujeace na owczesnym dziale ginekologiczno-polozniczym (na sali po 8 kobiet!!! 3 rodzce na jednej sali, brak mozliwosci odwiedzin - dlugo by wyliczac ..) Rodzilam 2,5 roku temu w Zdrojach Moja bratowa oraz kolezanka rodzily juz u nas - Warunki super - duuuzo lepsze niz w Szczecinie - piekne sale 2-osobowe, kazda sala z wlasna lazienka, wsyztsko nowiutkie i nowoczesne, w salach tv itp Co do opieki (a przeciez ona najwazniejsza) kolezanka zastrzezen nie miala - bratowa, ktorej przyszlo lezac na tym oddziale ponad tydzien - zachwycona nie byla ... co mnie najbardizje "ubosddlo" - nikt nie przyszedl nauczyc jej przysatwaic malego do piersi - musiala doslownie biegac i sie prosic bo dziekco wylo z glodu W Zdrojach niemal sami nadskakiwali z pomoca Gdybym miala rodizc 2 dizecko - chyba zdecydowalabym sie na Stargard tym razem - chyba .. bo watpliwosci pozostaja ... Zdecydowac i tak musisz sama :)