Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PanteraRosa

Co o tym sadzicie?? Prosze o opinie!

Polecane posty

Jestem z moim meszczyzna juz ok 1 roku. Na poczatku poczatku znajomosci po jakims miesiacu, po kłotni napisal mi tekst w stylu \\\"ciekawe czy dla innych tez jestes/bylas taka łatwa\\\". A zaznaczam ze wcale łatwa nie bylam... Teraz gdy przez przypadek poruszylismy ten temat powiedzial :\\\"powiedz mi że ty nie byłas ciekawa na pocżatku czy nie ejstem jakiś feler albo łatwy chlopaczke \\\". Uwaza ze to co wtedy powiedzial wcale nie bylo obrazilwe/złosliwe . Prosze napiszcie co o tym sadzicie...

Gość plus minus
wg mnie taki tekst jest dla kobiety obraźliwy i upokarzający, nie byłabym z takim facetem, szkoda czasu...

Gość gość jest beznadziejny
gdyby mnie napisał coś podobnego napewno niebyłby już moim facetem !!!

Gość powiedz mu że
po tym co powiedział/napisał okazało sie , że właśnie ma feler jest zwyczajnym chamem jak możesz z nim być po takim tekście ?????????

Gość plus minus
tak, zwykły prostak i cham, ile on ma lat?

Jak mialam 14 lat, zafascynowal mnie pewnien chlopak i przezylam z nim swoj 1 raz. Nie kierowalo mna uczucie a raczej pozadanie i ciekawosc. Moj chlopak uwaza ze takie cos jest podstawa do nazwania mnie tak jak wczesniej opisalam. Sam spotykal sie z dziewczyna (mial wtedy 19 lat) tyle ze ona mu sie nawet nie podobala... Ale to ja \"jestem łatwa;)\"

Gość HeBo
Szkoda ze nie dopisalas ze przedemną było kilku i uprawialaś z nimi sex z ciekawości mając 15 lat albo mniej, bo prawdy dokońca nieznam.. Więc kto uwaza że jestem chamem? Najpierw należałoby sie zastanowic czy niema ku temu słusznych podejzeń a pytanie było czysto teoretyczne więc nastepnym razem jak bedziesz pisac jakis post, badź bardziej objektywna w stosunku do siebie. TERAZ TO OCEŃCIE!

Gość HeBo
"nie" ze nie podobala tylko po pół roku znajomości stwierdzilem, że jest do kitu, i w kwesti formalnej prawiczkiem nadal byłem..

Gość zaakceptuj siebie
oboje jestescie kurwami

Gość Czyli od roku mieszkacie
za sobą ? Jeżeli on uważa, że jesteś latwa, to moim zdaniem powinien poszukac sobie inną, nie uważasz. Jak przy byle kłótni bedzie ciebie opluwał, bo uważa, że ma takie prawo (to zwykły smarkacz) to wspołczuję tobie, może wymień ty go na lepszy model ? PS Swoja drogą wcześnie zaczynałaś współżycie

Gość lulcia88
Ja uwazam inaczej, skoro facet jets pelnoletni i był z dziewczyną a stwierdzilże ejst do kitu to chyba taka kolej rzeczy ze nic na sile i szuka sie dalej.. Ale jeżeli 15 latka uprawia sex to co nią kieruje? Jak inteligetna musi być ze \"daje dupy\" starszemu kolesiowi? 15 lat to glupi i naiwny wiek, iwęc uwazam ze facet ma prawo do powiątpiewania w prawdziwośc przeszłości tej dziewczyny bo moglobyc ich więcej, inna sprawa jakby dziewcyzna miala 18 lat to już troche inna sprawa ale 15 lat.. i pierwsza pisze posta z urazoną dumą? No to sory - wydoroślej. Pozdrawiam Ania P.s. KUR^%$ to osoba upraiwająca milosc za pieniądze - doczytaj!

Gość hebo
ona urodizla sie w grudniu 1990 wiec niema 17 lat, nie oszukuj! a znamy sie już prawie rok i wyciągła brud z pocżatku znajomosci bo coś jej niespasilo.. a skoro ma 16 lat i znamy sie rok.. to tamto zajsćie było pewnie duzo wczesniej i nie było jednego gościa bo był michał i piotrek.. a skoro ja to zaakceptowlaem to po co to roztrzasasz? Bo za wszelką cene chcesz usłyszec ze masz racje?

Gość zaakceptuj siebie
lulcia88 jaka jestes wyksztalcona... ohhhh... masz 19 lat... wnioskujac po nicku a wiec wiele madrego nie mozesz powiedziec....

Gość diacon
Hehe kolejna naiwna laska.. Co ty myslisz ze jak masz 15 lat i facet chce z toba sex uprawiać to już do końca zycia z nim bedziesz? Dobre.. Dla mnie jesteś zwykła kur^%$# dałas dupy i tyle. Rozumiem jakbyś zrobiła to z gościem z ktorym nadal jesteś ale tyle lat i już dawac tylek.. żenada, pochwal sie mamie hahaha

Gość nhnhnh
NO teraz tyle glupich szmat, wiesz masz dobre autko, fundniesz takiej telefonik i daje dupy że az trzeszczy. Mam golfa 16v z chiptuningiem, czarny + alufele i każda na to leci grunt to miec stajla! Także obstawiam że laska była naiwna a teraz pewnie (nie) ząłuje

Gość zaakceptuj siebie
nhnhnh nie ma sie czym chwalic jestes zalosny a moze meska dziwka?? godne uwagi.... ale mi Ciebie zal ze musisz miec fajne autko zeby ktos sie z toba umowil, a moze przespal

Gość nhnhnh
ahaha to wy jesteście głupie d&^y że jesteście takie lątwe, bo pomyśl skoro bylabys madra to byś na to nie poleciała a jednak większośc "inteligetnych" du&^%eczek leci na to i sa latwe, jak to mowią im młodsza tym lepsza (czyt. latwiejsza)

Gość stara kociara
a moze zamiast sie pierdolic po katach za mlodu lepiej bylo ksiazki czytac? Zobacz ile korzysci- facet nie uwazalby Cie za latwa dziwke nie robilabys bledow ortograficznych (oh moj meSZczyzna...) haha a tak abstrahujac...zostawilabym tego frajera

Gość zaakceptuj siebie
nhnhnh a skoro ty lecisz na takie latwe malolaty to tylko ci wspolczuc..... coraz bardziej zal ze jestes tak niedojrzaly....

Gość 0PERAT0R
słuchajcie proponuje rozwiazanie, niech ta nieszczęsliwa da mu tyłka i bedzie po sprawie, bo moze jeszcze mu nie dala i o to taki dym, a gośc jest zazdrosny hee?

Gość i tylko mi was zal
0PERAT0R moze sam daj mu tylka i bedzie po sprawie?

Gość nhnhnhn
taa jak niewiesz o co chodiz to chodiz tylko o sex, musialbym byc naiwny żeby plaicć za to, takze kożystam z nawisności. Notabene to ten facet ja powinien zostawić, bo co skoro ona uwaza że to obraza to powiedzcie mi ktoś ze to nie prawda jeżeli ta laska taka była co? To jeżeli była to koles jej powiedzial prawde i z tego co przeczytalem to sa już rok to po kiego h&^ ona to rozdrapuje? Może nam napisz co sie stalo że nagle do tego wróciliście co? Ja stawiam na urazoną dume bo pewnie on chcial a ty mu nie dałas i Ci sie przypomniało...

Gość podkoniec
po 1 laska ma nasrane w głowie bo pierze brudy tutaj (takie rzeczy załatwia sie w domu!) po 2 facet serio ma problem, bo skoro dawała innym to po hu^% z nią jestes co?

Gość saab
nhnhnhn "taa jak niewiesz o co chodiz to chodiz tylko o sex, musialbym byc naiwny żeby plaicć za to, takze kożystam z nawisności." halo?? ja tutaj nie mowie o seksie za kase... niektorzy robia to bo CHCA! a nie z naiwnosci lub za kase... chyba nie miales nigdy laski na stale... moze sam masz 15 lat i sianko w glowce?

Gość romq
doklądnie a ty co niemasz co robić? lalkami barbie sie bawić a nie dupy dawać, założe sie ze tamten koles miał powyżej 25 lat albo jeszcze lepiej jakis tatuś po 30 przyznaj sie nam ile on mial lat ...

po 1 jakie brudy? facet uwazal ze to co powiedzial nie jest obrazliwe wiec chcialam mu udowodnic ze jest! pozatym to ona zaczal gadac o sexie etc ;) Wic kto tu pierze brudy??

Gość romq
Ty a nie widzisz różnicy? NIe bałbyś sie być z laską która to robi bo chce? Bo może któregoś dnia Cie zostawi bo sobie chciala z innym? To mi powiedz ze to nie jest Kures&^% dobra? Ja mam stala dziewczyne i moja stracila zemną dziewictwo i kieyds o tym rozmawialiśmy i mi powiedziala że te co tak robią nie sa nic lepsze od tych co za kase dają ..