Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winnie09

jak temu zapobiec?

Polecane posty

mój chłopak jest straszny. Otstanio ciagle się kłocimy a kieyd dochodzi juz do takiej awantury słysze tylko słowa typu \"ty debilu\" \"jak mozna byc takim głupim\" \"jestes ułomna\" \"popierdolo**\" nie potrafie sobie z tmy poradzic, on chciałby zebym robiła wszytko, to co on powie. nawet sam wybrał mi kierunki studiów. zaczynam sie go bac, boje sie sprzeciwic, bo wiem do czego to moze doprowadzic, kilka razy sie zamachnał na mnie, ale nigdy nie uderzył. jestesm juz dosyc długo razem, ale jest coraz gorzej, z drugij str. kocham go i nie chce zostawiać. co robic??

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrr
odejdź od niego jak najprędzej

Gość moze najpierw
mu powiedz, ze jesli jeszcze raz Cie tak nazwie itp. to odejdziesz. Moze to poskutkuje. Tylko powiedz to z przekonaniem. Chyba, ze robisz cos co by zaslugiwalo na takie traktowanie?

Gość Ewka24
Zostaw go i uciekaj gdzie pieprz rośnie!Później będzie jeszcze gorzej.Jak on już teraz potrafi się zamachnąć,to co to będzie za 10lat!Aż strach się bać.Pozdrawiam!

Gość inside
ja to, co robic? Nic, zaakceptowac to.

Na co czekasz ,aż ci dzieciaków narobi? Domyślam się,że jest ci cięzko odejść ale musisz to zrobić inaczej będzie jeszcze gorzej. Jeszcze jesteś młoda gdzieś czeka na ciebie ktoś kto kto przede wszystkim bedzie cię szanował