Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica Alba......

Jak patrze na zdjęcia Jessici Alby to ..

Polecane posty

Gość co ty chrzaniszz
pełno taki ch lasek jest wokolo, u mnie na roku jest kilkanascie ze skora jak jedwab, opalone na heban tak szczuple i zgrabne jak modelki z wybiegu, co z tteog? nie rozumiem zachwytu alby, zwykly dziewczyna tylko bardzo zadbana, zawsze wyglada swiezo i dobrze i caly swiat szalej na punkcie jakiejs zwyklej siksy nie kumam, to ideal urody? to wy nisko mierzycie :/

Gość świetne nogi
fakt, jest śliczna :)

Gość Jessica Alba......
No to patrząc na te Twoje koleżanki też bym tak się czuła..:/

ja też jakoś tego szału nie rozumiem.owszem, dziewczyna jest bardzo ładna, młodziutka i świeża ale jakoś zupełnie nie mój typ. wolę niebieskookie blondynki i już. poza tym nie ma co się porównywać do sfotoszopowanych zdjęć albo nagrań z filmówm bo z komputerową pomocą każdy może być śliczny

Gość świetne nogi
ojj zdjęć robionych z ukrycia na plaży podczas wakacji nie photoshopują.. ona jest bardzo ładna i tyle. ale po co się dołować? każdy jest ładny na swój indywidualny sposób:)

Gość kskfsdfdfc
do co ty chrzanisz>>>to gdzie ty mieszkasz i studiujesz ze takie laski u was są ..ja jakos nie widze takich ..

Gość Jessica Alba......
Jestem ładna tyle ,że zazdroszcze jej super ciała , bo mimo ,ze moje nie jest złe to jednak mało ,która dziewczyna ma takie jak ona.Ma tez świetny gust w kwestii ubrań, finansowe możliwości, więc dlaczego miałabym jej nie zazdrościc:P

Gość świetne nogi
stylistów ma świetnych, nie gust ;) wygląda jak wygląda bo pracuje na nią sztab ludzi.. geny to geny - figurę ma super, ale zapewne spędza trochę czasu na siłowni itd.. jeśli nie jesteś mulatką to raczej już nią nie będziesz :) ale figurę można wypracować, podobnie - nie iwem, zapuścić włosy, schudnąć, wymodelować pośladki - wszystko się da :)

Gość co ty chrzaniszz
w pruszkowie, pelno jest takich lasek, ale nie masz co sie slinic, bo juz zajęte :P hehe nie rozumiem, to mam miec caly rok depresje? bo widze ladniejsza od siebie, ktora ma mniej cm w lydce czy w talii ode mnie? mam sie czuc gorsza? sorry, cos nie tak masz z psychika chyba.... mnie nie rusza zupelnie ten typ urody, prostej dziewczyny takiej lolitki, a nogi widzialam o niebo lepsze, nawet u mnei na studiach...

Gość Jessica Alba......
I pewnie każda z tych Twoich znajomych ma też tytuł Najseksowniejszej Kobiety Świata..Nie rozumiem czemu się bulwersujesz?Mam sie zachwycac grubymi babami?Wolę nią , bo mnie to chociaż motywuje ,żeby ruszyc dupsko.

Gość elizaaa
ale gdzie ten pruszków jest?jakie wojewodztwo i jaka uczelnia?

Gość świetne nogi
pruszków jest pod warszawą:) a mi się akurat całokształt u niej podoba - wszystko pasuje..

Gość Jessica Alba......
Niedaleko Warszawy, byłam tam wiele razy i jakoś tych fajnych dziewczyn nie widziałam , chyba że chodzi o te ubrane na złoto bazarówy:/ Mówie o stylu i naturalnym pięknie a nie o kilogramach tapety i "mulatce" z solarium:/

Gość Wymiary Barbary
A uważacie ,że ona jest za chuda czy OK? Bo jednak na niektórych zdjęciach jej żebra stercza strasznie.

Gość Do autorki topiku
Obejrzyj sobie film "Honey" z J. Albą to dopiero się będziesz czuć brzydka. Ja tak się czułam. Kiedy patrzyłam na jej piękne oczy i słodkie usta to 10 razy bardziej niż zwykle czułam wszystkie swoje defekty. Moja kuzynka przyznała że też się tak czuła jak ze mną oglądała ten film.

Gość świetne nogi
nie uważam, aby była za szczupła - taką ma filigranową budowę i już. też tak mam i nic nie poradzę, czasami mi żebra widać, jak jakoś się odwracam czy unoszę ręce do góry - to jest normalne przy drobnej budowie

Gość Jessica Alba......
Na szczeście ktos mnie rozumie:/ Aż się boje ten film oglądać:( Troche to mówie w żartach ,ale nie uwierze jak ktoś powie ,że ona jest brzydka czy niezgrabna..Jednak niby gusty sa rózne ale Alba podoba sie wszystkim.

Gość ...kiki...
niom trzeba przyznać że jest śliczna ;] a film Honey jest boski :D ale wiesz nie dołuj się tylko powieś sobie jej zdjęcie, żeby codziennie motywowało Cię do pracy nad swoim ciałem a pewnie będziesz ównie piękan jak ona a może nawet ładniejsza :P

Gość ja się sobie bardziej
podobam niz ona mimo iż wcale nie uważam się za super laskę ;) zwłaszcza nie podoba mi się na tym zdjęciu z plaży, ma za grube uda moi zdaniem - no ale to kwestia gustu, prawda ? :)

Gość Jessica Alba......
Dzięki:):):):):):):)

Gość FGHFGFG
ALBA I JEJ WADY: URODA TĘPAKA I PUSTE CIELECE SPOJRZENIE URODA LALECZKI ANIE PIĘKNO CZYLI "TO COŚ"CZEGO JEJ BRAK ZA KRÓTKIE NOGI I WZROST MALY (SAMA O TYM POWTARZA WIELE RAZY) WYDATNY ZA BARDZO I TRÓJKATNY PODBRÓDEK PLASIE PIERSI I PLASKA PUPA NIEKOBIECA .CAKOWITY BRAT BIODER I TALII STRASZNIE PRZECIETNA DZIEWCZYNA..NA PEWNO ŁADNA ALE NIE MA TEGO CZEGOS I NIEMOZNA POWIEDZIEC ZE JEST PIEKNA JAK MICHELLE PFEIFFER CZY INE KOBIETY.

Gość świetne nogi
do pwyżej - hahaha :) zawsze można się przyczepić do odgniecionego na pupie ręcznika plażowego i powiedzieć że to na pewno cellulit ;)

Gość malinkaaatgt
mój facet jak widzi albe a ja mowie ze sliczna to ona na to:"Boże kijem bym nie tknal tej murzynicy ,gdzie ona ma tylek i biust?" a jak ogladamy razem filmy z bellucci i ja mowie ze brzydka jest bellucci bo krowa gruba to ona do mnie ze to esencja kobiecosci i ideal jesli chodzi o to ze ma wszsytko na swym miejscu ":) wiec nasze zdania sie nie zgadzają :)

Gość Do autorki topiku
Jeśli chodzi o ciało to wiadomo że miewają piękniejsze ale to które ona ma jest najzupełniej poprawne i doszukiwanie się płaskiego tyłka, piersi, czy braku bioder jest dla mnie szukaniem na siłe dziury w całym. Dla mnie pierwszeństwo ma jednak jej twarz i włosy. Duże oczy, wydatne usta, piękny uśmiech to coś czego nigdy nie miałam i o ile zęby jeszcze mogę jakoś poprawić to takiej twarzy pięknej i uśmiechu jak ona ma to nigdy mieć nie będę.

Gość Jessica Alba......
A co powiecie na Adriane Lime??? http://img45.exs.cx/img45/5415/digi_S562_Adriana_Lima.jpg Tez tak wygląda co druga dziewczyna?? Są niezaprzeczalnie śliczne i nie obraziłabym się gdybym tak wyglądała.Taki typ mi się podoba, nie przepadam za niebieskookimi blondynkami.

Gość świetne nogi
nie wchodzi ten link, ale Lima ogólnie odpada w przebiegach w porównaiu do alby, ajkoś mi jej uroda nie pochodzi :) do autorki topiku - dokładnie, zawsze cos się znajdzie do wytknięcia :) mój facet dokładnie mówi to samo o bellucci co ja - i gruba krowa to komplement ;) całe szczęście

Gość EEE TAMMM
BELLUCCI TO KOBIETA ALBA TO DZIEWCZYNKA BEZ PIERSI I SEKSU W SOBIE.WYGLADA JAK CIELE I JEJ URODA JEST NUDNA. MICHELLE PFEIFFER TO CUDO..MA TO COS W TWARZY I SOBIE CALEJ.