Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.......****.......

Naturalne maseczki odżywcze nadające włosom połysk !

Polecane posty

Witam :) Czy znacie sprawdzone maseczki , które znacznie poprawiają kondycję włosów ? Marzą mi się lśniące kosmyki :P ale niestety są trochę zniszczone . Raczej interesują mnie produkty które mogę znaleźć w kuchni :P typu oliwa z oliwek itd. niestety nie mam pojęcia co może odżywić moje włosy . Stosuje szampon Pantene Pro-V odżywkę z lnem ale to specjalnie nic nie daje . :D może podzielicie się sprawdzonymi przepisami ?

\" wyciśnij sok z cytryny, ma on właściwości wygładzające łuskę. Wetrzyj w umyte włosy, nie spłukuj!\" znalazłam w necie :P czy któraś również marzy o pięknych włosach ?

wyżre ci cytryna i wysuszy. Nafta lub olejek rycynowy, zmieszane z żółtkiem i odrobiną (!) soku z cytryny. Można dodać drożdże.

Gość Milkus
Hey więc tak 100mm oliwy z oliwek 2 żółtka i jak ktoś chce to troszke soku z cytryny wszystko wymieszac nalozyc na SUCHE wlosy i wszystko obwinac przezroczysta folia na to recznik 30 minut potrzymac i dokladnie zmyc :)) No i gotowe , sama stosuje i polecam serdecznie pol roku temu bylam u fryzjera prostuje je czesto , susze wlosy suszarka codziennie no i maseczka na wlosy raz w tyg zadna koncowka nie rozdwojona :) Polecam

Gość Olii
dziękuje ślicznie:) możliwe, że nawet wypróbuje i mam skrytą nadzieję, że pomoże

Ja od dwóch miesięcy stosuję maskę: WAX CLASSIC BLOND, poleciła mi ją Pani w Aptece. Kupowałam ją z myślą o kuzynce, która po chemioterapii ma duże problemy z włosami. Jej pomogła. Mało tego, wspólnie wyczytałyśmy, że jest świetna także na włosy zniszczone farbowaniem. Dlatego zaczęłam ją stosować. Dzięki naturalnym składnikom, które są w niej zawarte świetnie wzmacnia i odżywia włosy.