Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska00001

prezent na 18

Polecane posty

Gość kaska00001

mam problem;p za tydz ide na osiemnastke do mojego chlopaka i nie mam po prostu pojecia co moge kupic:( chcialbym zeby bylo to cos orginalnego, fajnego;p zeby mu sie kojarzylo ze mna no i zeby sie na prawde ucieszyl;p prosze o jakies rady:) pozdrawiam

Gość lale dmuchana
to sprawdzony i bardzo fajny prezent dla faceta

Gość kaska00001
mowil ze nie chce;d

Gość hmmmmmm.. .
"zeby mu sie kojarzylo ze mna"-> kobieto, tu cie nikt nie zna, skad mamy wiedziec jaka jestes i co sie z toba kojarzy? pomyslunku za gorsz nie ma w tej dzisiejszej mlodziezy.

Gość kaska00001
oj chodzi mi po prostu o to zeby to nie byl prezent jak daje kazdy tylko zeby jakos sie moglo to skojarzyc z dziewczyna

Gość lale dmuchana
kasia a może jakis fajny orginalny perfum ile chcesz kasy przeznaczyc? postaram sie ci pomoc :)

Gość kaska00001
wlasnie perfumy juz dostal:) no tak do 100 jakos

Gość lale dmuchana
kurcze :) troszke tak ciezko:) ale dają tez flaszki.. albo jakies gadzety z sex shopu...

Gość kaska00001
odpada;p czemu ciezko?

Gość haha ja ci poradze
:D nie wiem czy jestes dziewica czy nie :D jak tak to podaruj mu dziewictwo :classic_cool: albo kup jakas sexi koszulke nocna i w niej wskocz mu do łóżka w urodziny, a potem trzaśnij ją w antyrame, niech sobie powiesi na scianie :D na pewno mu sie bedzie z toba kojarzylo... :classic_cool:

Gość lale dmuchana
haha ja ci poradze.. daruj sobie tego typu "prezenty.." to nie na miejscu...

Gość lale dmuchana
hmmm Kasia a moze cos z ciuchów.. ale to tez kijowe ;/ ale moze cos fajnego bys dostala ;p

Gość kaska00001
w sumie myslalam o jakims ciuchu... ale tez jakos nie jestem przekonana;p chce zeby to bylo cos wyjatkowego po prostu;p

Gość lale dmuchana
a postaraj sie poszukać cos na allegro tam maja nie raz fajne gadzety może akurat trafisz na cos oryginalnego :)

Gość haha ja ci poradze
lale dmuchana - jak to nie na miejscu...takie prezenty sie daje na 18! raz w życiu przekracza sie ten wiek :D a co ma mu kupić, figurke, perfumy a może skarpetki? litościii no co, jak sie kochaja to może mu podarować taka 'koszulke po urodzinowej nocce" :D kajdanki z futerkiem ale to na pewno też ktoś mu już da :D

Gość lale dmuchana
polecilam jej gadzety z sex shopu ale odpadlo :P a jesli nie jest dziewica.. przestan może nie jest na to gotowa... a zreszta moze jest juz po?? wlasnie Kasiu jesli nie krepuje cie to to moze odpowiesz to ci cos doradze:)

Gość haha ja ci poradze
lale dmuchana - no jeśli już nie jest, to chyba jasne że jej nie krepuje? :D moim zdaniem koszulka po urodzinowej nocy jest fajnaa :D już sobie ją wyobrażam w antyramie i podpisem na scianie w pokoju :D :classic_cool:

Gość kaska00001
no w sumie moze i pomysl nie jest zly...;p ale ee jednak nie;d zwlaszcza ze 18 na sali no i tak jakos eeee...;d

Gość haha ja ci poradze
aj to wymyśl coś, coś śmiesznego ciut głupkawego, jednym słowem żeby było przyjemne i zaskakujace a nie "prezent, bo coś trzeba było dać" :P

Gość lale dmuchana
no Kasia a za 100 zl to wynajmiesz gdzies fajny pokoj.. kupisz winko itd przsytroisz pieknie... a mowie ci on tego prezentu nie zapomni do konca zycia.. ( gdy nie jestes dziewica ) Gdy jestes absolutnie nie namawiam.. warto poczekac.

Gość lale dmuchana
ja juz od 3 lat jestem z chlopakiem .. zawsze dawalam mu zwyczajne prezenty.. ale w tym roku .. poniewaz to bylo jego marzeniem zatanczylam przed nim (poniewaz tancze od 12 lat) więc talent do tego mam tak poporstu tylko dla niego maly striptiz.. do dzisiaj mi mowi ze to byl najpiekniejszy prezent :) a potem spedzielismy cudowna kolacje.. przy swiecach itd.. ja za wsyztsko placilam wydalam z 150 zl ale bylo warto :):):)

Gość haha ja ci poradze
no kaśka dajesz! :D chłopak nie zapomni cie do końca życia :classic_cool:

Gość lale dmuchana
hehe :)

Gość kaska00001
a moze pojdziecie troche innym torem;d? ogolnie pomysly dobre i wiem ze by sie ucieszyl;p ale chccialabym cos dac materialnego;p a te pomysly moze wykorzystam na rocznice;p;p

Gość haha ja ci poradze
no to zegarek. fajny srebrny zegarek jest zawsze ok. no ale w 100 si enie zmiescisz no to perfumy! :D

Gość lale dmuchana
hmmm to moze jednak cos z ubran? albo gadzety jego ukochanego klubu??

Gość lale dmuchana
no wlasnie zegarka za 100 zl nie dostaniesz chyba ze jakies g*wno.. ale na allegro sprzedaja fajne CASIO za 98 zł.. moj brat sobie kupil.. ma juz go dwa lata i jest bardzo zadowolony....

Gość kaska00001
Myslalam tez o tym zeby zamowic mu profesjonalna dziwke, niech mu zrobi loda i odda sie analnie, ja nie potrafie tego robic wiec chcialam zeby na urodziny mial przynajmniej radoche. Ale sie troche wstydze

Gość kaska00001
ten post wyzej to nie moj;p ludzie sa dziwni;d