Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytlumaczy mi ktos

czemu opalone jest piekne???

Polecane posty

Gość wytlumaczy mi ktos

po prostu nie moge tego zniesc, co roku jak zbliza si lato wszyscy laza na solarium bo trzeba byc opalonym zeby wyjsc na slonce..przeciez slonce ma opalac chyba...nie nawidze solarium i strasznie mnie wkurza ta cala glupia moda:( mam przez to jakies doly, sama nie wiemo co mi chodzi ale po prostumnie to takstrasznie drazni...czemu to jest takie piekne????

Gość wytlumaczy mi ktos
no moze i ladniej, ale strasznie mnie wkurza jak te laski tam przesiaduja codziennie a potem sa nie wiem jak opalone a narzekaja ze sa blade...co ma wtedy powiedziec ktos naprawde blady??

Np. że Damy się nie opalaja i dalej chodzić bladym... Nikt Cię przecież nie zmusi do opalania.A opalone ciałko ładniej odbija sie od pościeli;)

Gość wytlumaczy mi ktos
moze i macie racje, ale dlaczego to nie moze byc jak kiedys, ze te damy z parasolkami chodzily i sie zaslanialy przed sloncem, a oopalone to byly tylko zwykle baby z pracy na polu...mam taka wewnetrzna blokade, chlopak tez mi mowi ze jestem piekna niczego mi nie brakuje ale slonce by mi nic nie zrobilo, a ja nie cierpie sie grzac,blee

Gość fredzia99
ja jestem blada i skwarkom zal dupe sciska, ze to ja przyciagam facetow a nie one, takze nie przesadzaj.

Gość mowa o opaonych laskach
czy o laskach - skwarkach co nie znaja umiar bo to diwe rzone grupy, ja sama chodze przed latem na solarium, zeby pierwszego dnia na plazy nie zjarac sie tak zeby juz nie mozna bylo wyjsc przez polowe urlopu, ogolnie kwestia gustu lubie byc lekko opalona gdy chodze porozbierana w lato, a nie biala jak sciana, zerszt akazdem pasuje co innego, ja blada czuje sie niefajnie

A cóż to eogóle za problem..kobiety przecież nie dzielą się na te opalone lub nie. Halo!Jednym opalenizna pasuje inne pięknie wyglądają bez opalenizny. Kwestia urody.A może się myle, co?

Gość mowa o opaonych laskach
doakldnie ruda niektore wygladaj bardzo ladnie z bialutka skora, a niektore wrecz paskudnie, to zalezy

Gość moze pomoge cos
To kwestia kulturowa. Kiedyś nieopalona = bogata, mogła sobie na to pozwolić, nie musi pracować pod gołym niebem. Opalona = ma wolny czas (czyli stać ją na to) i dba o siebie, spędza czas na dworze = cechy porządane obecnie.

bez kitu, jak ktoś chce, t ochodzi na solarium, a jak ktos nie chce, to nie chodzi, proste. Ja się opalam przez cały rok, raz w tygodniu po 15 minut, używam balsamów brązujących i jestem leciutko przysmolona, a nie zjarana i jakoś mi to pasuje.

Gość no i znowu
polski narod jest total beznadziejny... wiecznie kazdy wytyka drugiego co cie to obchodzi ze ktos sie opala.. nie lubisz nie opalaj sie po co ta gadka

Gość cmentarna
najlepiej sama idź do solarium i przekonaj się, dlaczego chodzą tam inne laski.

ze sie wtrace, raz w tygodniu + balsam i lekko opalnona???? juz to widze, pewniejak te skwarki, bez obrazy moze sie myle ale tak mi sie wydaje

trombocycik, mylisz się, ja mam bardzo jasną karnację i słabo się opalam, więc taki razik w tygodniu nie daje efektu mulatki :)

Gość wytlumaczy mi ktos
sory, zapytalam tylko czemu wszyscy uwazaja ze to takie ladne...moze i bym chcial isc do solarium, ale po prostu...jakas mam blokade, te ktore tam chodza nie zrozumieja, te ktore nie chodzxa...moze.

Gość kasia kasia kasia kasia kasia
A ja też nie lubie solarium!!! Nie lubie się też opalać. Rak!! Szybkie starzenie!!Dzieki nie chcę:-) Za to kocham swoją bladość!!!:-D Mój facet też:-D

Gość wytlumaczy mi ktos
pysiatko --> masz jasna karnacje?? a jaki kolor wlosow?? blond??

Gość do kasia kasia
a na slonce wychodzisz ?

Gość no i znowu
no tak pewnie jest glupia blondynka co

wytlumaczy mi ktos, nie-e, mam białą ceę i czarne włosy, coś jak królewna Śnieżka ;0

Gość kasia kasia kasia kasia kasia
hihihihih...jasne:-) Ale nie lubie się opalać i tyle:-D Ale gdy mam do wyboru solarium i słońce to....wybieram słońce rzecz jasna:-D

Gość selmara
Jeszcze nie widziałam topiku dot. bladych dziewczyn, z jasną karnacja. Po prostu zaczyna sie szerzyc polowanie na czarownice w postaci kobiet, ktore chodza na solarium i nawet jak wygladają w miare normalnie, to i tak są sztuczne, itp. Czy opalone jest ładne? Wiesz co, mysle ze Twoja blokada wynika z myslenia stereotypowego, brak poczucia własnej wartosci, indywidualizmu i teraz starasz sie dostac odpowiedz, ze nie opalone jest fe... ale po co? Rob co chcesz i co Ci sie podoba.

Gość wytlumaczy mi ktos
no i znowu, tylko zapytalam ale bez przytyków pysiatko, spoko tak zapytalam bomyslalamze moz eruda jestes. ja mam taki kolor wlosow: kasztan, kiedys rudawy i np na twarzy jestem normalna, a nawet jak sie zaczyna lato to pierwsze slonce twarz mi opala szybciej niz innym. i tona braz...ale jakos nie moge sie przekonac zeby wejsc do tego lozka na solarium, chociaz moze i bym chciala :O