Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katka22222

Pogadajcie ze mną proszę!!

Polecane posty

Gość Iza.
Cieszę się, że Twoja sytuacja się wyjaśniła.Rozumiem Cię ,3mam kciuki żebys sobie dobrze zycie ulozyla i trafila na kogos ,kto na Ciebie zasluguje:) pozdrawiam

Bierze odpowiedzialnosc a jej rodzice beda utrzymywac jaj i jej dziecko. Co to za odpowiedzialnosc! No i jeszcze brak zabezpieczenia, facet nie moze miec dzieci ok a co z chorobami, nie pomyslalasm ze moze Cie czym zarazic?

Gość Katka22222
Ok, byłam nieodpowiedzialna...

dziwia mnie kobiety które besztają inne za \"bezmyślność\" a czy z tych moralnych kobiet nie kochała sie spontanicznie3 i po fakcie pomyslała nie wierze ale łatwiej ocenic

i mój mąż nie chciał nigdy dzieci tak mówił na początku a teraz jestm w 31 tc i nie może sie doczekac kiedy sie nasz maluch urodzi wiec może nie wyszystko stracone porozmawiaj z facetem,

Gość Katka22222
nigdzie nie napisałam, że jestem dumna z tego co zrobiłam...

za duzo brazylijskich serialów ale moze to i dobrze jakies zakonczenie mozna sobie z nich wybrac:) a powaznie? NIE TYLKO FACET JEST ODPOWIEDZIALNY ZA TAKIE ZAJSCIE ALE I KOBIETA!! moja kolezanka miała ostatnio taki przypadek bardzo podobny!!! jest hm w separacji od baaaaaaarzdzo dawna juz chyba z 7 lat , ma synka i zaczeła sie spotykac z kolesiem i on jej oczywiscie ze jest bezpłodny i ze moga , i ze ja kocha i ze rozwodzi sie z zona i takie tam pierdoły ,a na koncu zadzwoniłą do mnie z pytaniem czy postinor moze przepisac kazdy lekarz bo okres jej sie spóznia i ale niechce usówac ale sie boi , ale dlaczego on ja okłąmał i takie tam..... okazało sie ze nie jest zerwała znajomosc z nim , a on siedzi z zona!! dlaczego faceci wymyslja takie pierdoły ?- wiadomo ze lepiej bez gumy!! ale dlaczego kobiety w to wierza??? -nie wiem dlaczego łątwo im przyswoic i uwierzyc w to ze facet jest bezpłodny , niz zastanowic sie czy koles nie oszukuje i jakie moga byc konsekwencje???