Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EWKA19*

Czy przy braniu tabletek antykoncepcyjnych można to robic ,,do końca,, ?

Polecane posty

bardzo dziekuje:P Tobie rowniez:) napisz jak sie cos zmienie (a bedzie tak na pewno:)) (... no jeszcze zalezy ile masz lat:).....)

Gość slusznie ci mowi
a props tego ze twoj facet wie kiedy sie zbliza.... wiesz normalnie bez kompletnie zadnego zabezpiecznia masz 80% na to ze zajdziesz... przy stosunku przerywanym masz ok 60-65% nie wiem czy to takie super zabezpieczenie:O najpierw sie moze zaintersuj swoim cialem i zdobadz wiedze o nim a potem zabieraj sie do seksu:O bo efekt jest pozniej taki ze dzieci maja dzieci...

Gość EWKA19*
Sory ale dzieckiem to ja nie jestem. Jestem ze swoim chłopakiem od kilku lat i jesli umiał tak robic i nigdy nie było żadnej wpadki bo sam wiedział to nie było żadnych problemów,mi tez to nie przeszkadzało.

Gość slusznie ci mowi
przeciez to nie od niego zalezalo tylko od waszego szczescia (ewetualnie problemow z plodnoscia):O przeciez plemniki sa w plynie ktory pojawia sie jeszcze PRZED wytryskiem a to ze masz 20 lat i jestes ze swoim chlopakiem od kilku lat nie swiadczy o tym ze masz powazne podejscie do niektorych spraw.... no chyba ze obojetne jest ci ewetualne zajscie w ciaze (ale w takim razie po co zazywasz tabletki?)