Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaaaa

Kilka pytan o kolczyku w języku.

Polecane posty

Gość Sylwiaaaa

Witam! Zdecydowałam się na kolczyk w języku i mam pare pytań do ich posiadaczy. 1. Czy nie wolno pic alkoholu przed zrobieniem kolczyka? 2. Jezeli tak to ile dni? 3. Czy to wyglada tak, ze idzie sie zrobic kolczyk, oni zakladaja duzy, zeby jak jezyk spuchnie bylo na niego "miejsce", a potem idzie sie do tego samgo salonu i wymieniaja na mniejszy? Z gory dziekuje za odpowiedzi:) Ps.:jezeli ktos tu ma pisac, ze kolczyk w jezyku jest sraki i owaki to ja dziekuje za takie wpisy. Sa mi zupelnie niepotrzebne, bo nie o to sie pytam.

to z alkoholem to chodzi o to zeby nie pic bo poszerzaja sie naczynia krwionosne i można potem krwawic, ja sie napiłam piwka po przebiciu - dzien wczesniej jak sie napijesz to sie nic nie stanie (ale przeciez mozna sie wstrzymac jestes alkoholikiem cy co? ) - i tak przy przebiciu jest kolczyk duzy i chyba po tgodniu czy po dwóch( nie jestem pewna co do czasu) wymienia gośc na mniejszy. ale jak ktos lubi to zostawia sobie ten wiekszy ale dla mnie był nie wygodny.

Gość wanessssa
pogadaj z dentysta, podobno kolczyk rysuje emalie nazebna i tworza sie pekniecia a potem klopoty