Henzel_Eyes 0 Napisano Czerwiec 17, 2007 Potrzebuje napisac doslownie pare zdan, by wyslac swoje cv do roznych restauracji, pubow, takze jelsi ktos moze mi pomoc to prosze podac mi swoj emeil, ewentualnie gg, zajme doslownie chwilke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość domina86 Napisano Czerwiec 17, 2007 domina86@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w tym dziale Napisano Czerwiec 17, 2007 pod data 15.07 jest temat 'cv po nagielsku' - tam znajdziesz pare przydatnych rad jak napisac dobre cv (wedlug angoli przynajmniej). do kazdej pracy warto napisac dobre cv, bardzo czesto od niego zalezy czu w ogole zwroca na Ciebie uwage... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to musi komicznie wygladac Napisano Czerwiec 17, 2007 jak ty chcesz pracowac z pubie czy restauracji jak nie znasz jezyka? a migi sie bedzies porozumiewac? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Czerwiec 17, 2007 napisz do mnie. email pod nickiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach