Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc tegoo

DZIEWCZYNY MÓJ FACET JEST KURĄ DOMOWĄ A JA MAM TEGO DOŚĆMA KTOŚ TAK??

Polecane posty

Gość mam dosc tegoo

on ciągle gotuje i ciagle sprzata i pierze ..prasuje do tego pracuje jeszcze (ma 23 lata).. ja nic nie umiem gotowac i jest tak ze on robi mi jak wstaje rano zawsze sniadanie do łozka i ciagle mi gotuje co zobie zażycze ..jak przychodze z uczelni to juz wszystko posprzatane i uprane...mam dosc tego czasami choc inni mi zazdroszczą .. on kocha sprzątac i gotować ..uwielbia czystosć aż za bardzo ..to tragedia..jak sobie radzic z takich chlopakiem?:(

Gość niezła prowokacja
:-D

Gość PEDANT O TAK
A JA CI ZAZDROSZCZE TAK CZY TAK MIMO ZE MASZ FACETA PEDANTA I TO MOZE BYC UCIAŻLIWE

Gość mam dosc tegoo
ja pieprze ..od razu ktos pisze ze prowokacja.. czy nikt tak nei ma w domu??matko świeta..zrozumcież mnie chociaż ..an ie zakladajcie ze prowokacja..:(

Gość mam dosc tegoo
to jest skrajne już ..moze uwazacie ze taki facet to skarb ale ile mozna do kurwy nędzy ??:( w mieszkaniu nie może byc nawet okruszka bo od razu bedzie gonil z miotełką i zamiatal..:(nie mam zycia przy nim już :(

Gość mam dosc tegoo
wolalabym czasem faceta brudaska co wali skarpetki gdzie popadnie a żeby chociaz byl normalny.

Gość TEŻ TAK MAM I ROZUMIEM CIE
tego sie nie da czasem zniesć mimo ,ze koleżanki z pracy zazdroszczą jak diabli i dziwią sie ,ze narzekam.

Gość spontanicznosc i luz
to moze jakas terapia?

Gość a ja łykam...
mój facet uwielbia gotować...i on gotue dla mnie od czasu do czasu posprzata.. Twój facet woli byc kura domową i pewnie Ty bedziesz musiała zarabiac na rodzinę! ciesz się...po powrocie z pracy bedzie czekac posprzatane mieszkanie i obiadek... CIESZ SIĘ ze jest taki jaki jest