Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggaaaa

jak schudnac 2-3kg w tydzien?

Polecane posty

sabrine-jak niebedziesz oszukiwac heh no to ok zobaczymy która coś tam zrzuci ,pisz jaka diete stposujesz i jak cio idzie trzymam kciuki:)

dzień pierwszy śn- kawa z mlekiem łyzka cukru 2śn- jabłko, obiad -sledz z sałatą, kolacja- pomidor:)plus 30 mi jezdzenia na rowerku i cwiczenia, kurcze jutro mam egzaminy mam nadzieje ze sie niezestresuje i niezaczne podjadac oki lece sie uczyc:P

do \"atomic girl\". Na twoim miejscu to wogóle przestałabym jeść, jesteś fatalnie gruba i beznadziejna....wstyd się pokazać, zatroszcz się troszkę o swój mózg, a napewno wszystko inne też będzie ok, jesteś okrutnie żałosna.....przykre

Ja dziś nie jem śnd w domu - zjem w pracy. Zabieram ze soba truskawki, jablko i jogurt pitny. Wracam ok 16 więc zdam relacje, trzymajcie sie dziewczynki :)

krytyka mile widziana nawet ze strony zakompleksjonego chłopaczka przesiadujacego na damskim forum i to jeszcze w takim dziale ale coz zycie..:)chyba ze mnie nick zmylił i to babka:)

Gość ajjj
cześć dziewczynki ja juz tez wlasnie po sniadanku : mala grhamka jajecznica z jednego jajka i pom pomidorka z cebulka mniam :-) teraz smigam do szkoly pozniej zakupy na obiadek zjem pół kalafirka ale smazonego innego nie lubie wiec to chyba bedzie sporo kcl ?? na koalcyjke zielone jabłko i grejfrut i w miedzyczasie gdzies loda wodnego to tez nie ma az tak duzo kcl ehh czy ja tak duzo jem ?? bo nawet nie wiem czy to dieta :/

cześć dziewczyny :) po pierwsze: nigdy nie zaczyna się diety w poniedziałek- to jakaś mądrość ludowa, ale prawdziwa - jak patrzę na wszystkie topiki o dietach to wszystkie zaczynają się od poniedziałku właśnie. po drugie: trzeba jeść co najmniej 1000kcal, więc pomysły, żeby jeść ok. 600-800 kcal są-przepraszam-niemądre. po trzecie: dużo sportu rozwiąże problem. a na dodatek nie będzie cellulitu i sflaczałego ciała. i po czwarte: przez tydzień schudłam nie wiem ile, ale stanowczo za luźne zrobiły się na mnie ciuchy. i wiem dlaczego :P po prostu nie jem wieczorem - ostatni posiłek przed 17, i duuuużo sportu - w moim przypadku rowerek. ;)

do atomic- jedyną zakompleksioną osobąna tym topiku jesteś Ty dziewczynko, po drugie jestem kobietą i co? teraz krytykra jest inaczej widziana??? \"jest 59 a chce zeby było 53 czyli jutro mała kawka rano a nad reszta sie pomysli momo ze mam prawidłowa wage czuje sie sie gruba i nieszczesliwa mam 165 wzrostu \" czy nie uważasz że trochę przesadzasz? Jak na moje oko to chęć zwrócenia na siebie uwagi , \"ojojoj zobaczcie ale jestem gruba, i bardzo nieszczęśliwa....\" ja bym się powiesiła, normalnie katastrofa. Czy ty dziewczynko nie masz innych zmartwień?.....i jeszcze wypisz swoje wymiary.......słoniu, żeby wszyscy ciebie żałowali, jakie to masz akrutne życie.....Żenada

jak miło czyli osiagnełam to co niby chciałam zwracam uwage i mnie cytuja cudnie:P fajnie tak dosrawac od samego rana co nie:)najlepiej własnie kobietom to wychodzi jak i widac acha w polsce póki co panuje wolnosc słowa wiec krytykuj i wypisuj do woli co tylko zechcesz:)a zenada jest fakt ze niemasz nic lepszego do roboty:P

Ja mam co robić....tępić takie puste mózgi jak ty spasielcu he he he he he.....Jeśli uważasz,że fajnie jest jak się cytuje przygłupa to moje gratulacje.....:) :) :)

poziom kultury widac rosnie niema co:) miło tak wyładowywac flustracje od rana co nie? dobra ta dyskusja niema sensu powodzenia miłego zycia i milszego dosrawania acha tekst z pustym mózgiem był git:P widzisz dziewczynko wczoraj miałam bardzo zły dzien chciałam sie troche wyzalic rozumiem ze ty takich niemiewasz oki to moja ost wypowiedz tutaj az dziw ze niejestes pomarańczą:P

acha w porównaniu do co niektórych ludzi ja nieoceniam po kilku wypowiedziach i nienazwałabym ciebie bezmózgiem chocbys pisała głupoty ale to sie nazywa kultura osobista której zostałam nauczona przez rodziców, szkoda ze twoi nie pomysleli zeby i ciebie nauczyc:)

chwilunia panienko, rozmawiamy tu o nas, ale jak widać tonący brzytwy się chwyta. Moi rodzice nauczyli mnie wielu rzeczy w tym także kultury, a tobie nic do tego. Nie miałam na celu dosrywanie ci, tylko zwrócenie uwagi ze są ważniejsz rzeczy na świecie niż twoja waga, która wcale nie jest wysoka - ale mówisz że jest, żeby zwrócić na siebie uwagę innych ludzi \"o rany i ty sięodchudzasz? i takie typu rzeczy\"- wiesz to naprawdę jest żałosne

szkoda że twoi nie pomyśleli i nie nauczyli cię, że to co masz w głowie jest ważniejsze niż to jak wyglądasz......:( smutne

Gość ajjj
baton10 zamknij ta swoja morde gadasz tak bez sensu ja waze 63 kg i tez mam wage prawidlowa ale czuje sie zle i chcialabym zeszczuplec a jezeli kolezanka tez tak chce to gowno Ci do tego zenujace jest takie wtracanie sie i mowisz ze masz co do robienia hehe chyba zaczepianie innych jest tym twoim czyms do robienia ale niestety takie zajecie maja nudni ludzie co nie wiedza co ze soba zrobic wiec zegnamy bye bye :D a i dziewczynki jezeli te cos jeszcze bedzie psialo to ignor zero reakcji na to to szybko sie znudzi to tej zakompleksionej dziewczynie

Ja nie mówię tutaj o swoich kompleksach, więc proszęprzeczytajcie swoje wypowiedzi, to nie ja się odchudzam i piszę jak mi to źle i okrutnie, nudna jesteśty i te twoje kilogramy, gdybyś żarła mniej to nie miałabyś teraz problemów he he he he :) :) :)mordę to masz ty przygłupie

ajjj jakaś Ty głupia, i beznadziejna, gadaj dalej jak to cię los skrzywdził, Jak Bozia rozum dawała to pewnie stałaś w kolejce za kiełbasą......

Gość ajjj
a mi tez nie jest zle i okrutnie i poszla Tyw pizdu :D sfrustrowana dziewojo siedzi caly dzien tutaj i gada od rzeczy bozia to skrzywdzila ciebie wydajac na swiat widac ze sie odnalesc nie mozesz i jak sie nie odchudzasz to co cie tu moglo przywiac nuda i jeszcze raz nuda zreszta niechce mi sie rozmawiac wnioskujac po tekstach 10latka bye i juz naparwde ignor hihi :-)

Gość ajjj
dziewczynki odzywajcie sie :-) jak wam idzie ?? ja zaraz drugie sniadanko zjem jablko zielone i moze troszke pocwicze

tochę oleju wypij może ci pomoze chociaż sądząc po twojej gadce to juz chyba nie da rady....Ja się odnajduję we wszystkim co robię, i w przeciwieństwie do ciebie robię to z umiarem:) :) :) teksty typu \"idź ty w pi**u\" to praktykuj u siebie na wsi, tam chyba lubią takie pulchne nieokrzesane kobietki ha ha ah aha ha ha ha ha ha :) :) :)

Gość ajjj
:D ej dziewczynki gdzie wy ?? mam nadzieje ze przez ta "wybitnie inteligentna inaczej " nie pouciekalyscie ?? bo nudno mi tu samej a jezyka niepotrzebnie nie chce mi sie strzepic

\"wybitnie inteligentna inaczej\" no nawet mi się podoba, mam nadzieję , że to o mnie, bo rzeczywiście jestem wybitnie inteligentna- inaczej niż ty przygłupie he he he :), ....ale wiesz co....jak pójdziesz do szkoły to ty też możesz zostać inteligentną przy odrobinie szczęcia. Szczęścia, bo to co w tej chwili sobą reprezentujesz to sorki ale nie wystarczy:) :) :)buziakiiiiii

haha no i jest napływ \"wiedzących lepiej\" jasnowidzek, które najwyrazniej mają nudne życie skoro nie maja niczego innego do roboty :P Jedyne co mozna zrobic to nie dać się sprowokować. Oczywiscie zapomnialam wziąć jogurtu do pracy wec póki co kilka truskawek i jabłko a zaraz zjem obiad (skrzydelko kurczaka + fasolka)

Gość ajjj
fasolka smazona czy gotowana ?? ja wlasnie zaraz pol kalafiora ale samoznego bo nnie moge przyzwyczaic sie do gotowanych warzyw ehhh

Wy to dopiero macie rozrywkowe życie co pasztety? \"zjem jabłko, zjem jogurta a fasolka to z makaronem czy z cebulą?\" he he he he.....normalnie masakra:):):) , no ale cóż......swój do swojego ciągnie. Najpierw nakarmcie mózgojada, który zapewne zdycha, o ile wcześniej tego nie zrobił......

Gość skugabrug
no i pewnie, że baton ma rację , tłuki cholerne, zmądrzeć by wam się przydało idiotki

Gość monisiap
hej ja też długo nie mogłam schudnąć te 2 kg i wiecie jak zrobiłam- 3 dni jadłam owoce i warzywa, pijam kawke z mlekiem, kolejne dwa dni dodałam 0,5 litra jogurtu naturalnego, kefiru lub maślanki i kolejne dwa dni dodałam otreby, kasze lub płatki- schudłam aż 4 kg bez wyrzeczeń i głodu, polecam naprawde warto