Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agggaaaa

jak schudnac 2-3kg w tydzien?

Polecane posty

Baton10!!! poznaję cię to ty jestes tą moją zakompleksioną sąsiadką z dołu, co nie ma własnego życia, (choć udaje zrealizowaną na kazdej płaszczyźnie) i ciagle do mnie przyłazi ponarzekać...bo ją wkurza, ze się głośno śmieję, bo pranie rozwieszam na balkonie, bo jak kwiaty podlewam to jej kapie:P biedna jesteś, jeszcze te problemy z mężem, ale on ma rację, ważysz jakieś 20kg za dużo. \Ale nie martw sie nie musisz sie ukrywać i dowartościowywać dokuczajac innym,, tylko tez sie weź za siebie, po to jest to forum jakos ci pomożemy:D a poza tym batonie, stwierdziłas, ze jesteś taka zrealizowana i super, to po co tu siedzisz. To jest forum diet i takie tutaj są tematy, jesli to nie jest twoja działka to brykaj stąd.. Nikt ciebie o rady nie pyta ani tym bardziej o opinie. Zajmij się swoim życiem w końcu, a nie z braku stymulujących zajeć, obserwacją tego co robią inni.

ps. mi by się 3kg przydało:) ale tylko w brzuchu, bo jestem szczupła, ale brzuszek mi trochę wystaje, a to skutek ostatniej mojej diety piwno-fastfoodowej:D

Gość pieg..pieg
luck chyba juz limit na dziś wyczerpałaś

Gość andain83
Dziewczny sprawa jest prosta. Jeść zdrowe śnaidanie np.musli, po 18 dać sobie spokój z kolacją.Dużo się ruszać i będzie ok. Ja w ciągu 2 tygodni mam 4 kg mniej.Nie jem słodyczy,ziemiaków i białego pieczywa

GuanaBanaKumkwat a to ty jesteś tym oblechem z góry co śmierdzi z daleka jak tylko gębę otworzy, z ryja mu leci, drapie się po ogromnym dupsku, dłubie w nosie i zjada kózki, pierdzi i molestuje małe dzieci....Jestem zrealizowana, nie dowartościowuję się czytając głupoty, typu O MATKO PÓŁ GRAMA WIĘCEJ IDĘ SIĘ ZABIĆ...:):):) bo nie muszę jestem cudowna, piękna i szczęśliwa , a siedzieć mogę gdzie chcę więc jesli nie pasuje ci że ja tu jestem to bye bye :) miło było :P

Gość bartolomeo
GuanaBanaKumkwat idż sięruchać na drzewo znam cie szmato, juz bylas na innym topiku takimi jak ty to ja podłogę w domu wycieram

Gość bartolomeo
a wogóle o wy wszytkie jakieś takie popierdolone .....

Gość jak można
jakie wy jesteście kulturalne i na poziomie! GRATULACJE!

Gość manulaczka27
Powiem tak, rozumiem że są różne diety i niektórym są one potrzebne, ale niektóre dziewczyny (a są tutaj takie) : mam 175 cm i ważę 42 kilo o matko chyba się zastrzelę wyglądam jak niedźwiedź...wybaczcie ale to jest beznadziejne. Jeśli rzeczywiście ta osoba chciałaby schudnąć to po co pisze jakąma wagę i wzrost....dla zwrócenia uwagi innych, zeby jej w kółko powtarzali jaka to ona szczupła i po co się odchudza..i to właśnie takie osoby szukają tutaj dowartościowania...

Gość DAGA356
popieram niektóre panienki siedzą całymi dniami i opowiadają co zjadły, co wydaliły, jakie to one nieszczęsliwe w zyciu. A są chuderlakami, które nadal "niby" się odchudzają, żeby pochwalić się swoją sylwetką, która wcale nie jest cudowna mimo tych 45 czy 52 i po co to???????

kurczę trochę nie rozumiem tego konfliktu. Topik dla dziewczyn, które chcą schudnąć jest ich miejscem, przecież nie włażą na inne tematy i nie zawracają tym głowy innym forumowiczom. Więc skoro są we własnym towarzystwie i nie narzekaja nigdzie indziej to po co ich krytykujecie? To wy m.in. baton i bartolomeo wchodzicie do nich jako nieproszeni goscie. Rety ludzie opanujcie się, bo kultura tutaj całkowicie już zanika.

o przepraszam ja się nie czuję jak nieproszony gość, uważam że mam prawo do wyrażania swoich opinii. Na formu żadnych zakazów dotyczących wchodzenia na topiki nie ma. zgodzę się z tym że moze zbyt ostro pojechałam na początku, no a potem się to już rozwinęło i było trudne do opanowania;) jeśli ktoś się poczuł bardzo dotknięty to przepraszam, nie taki był zamiar mego wejścia na ten topik, chociasż jak czytam niektóre z was.....:(

ehh baton wiesz jakie tematy sa poruszane na forum Diety, wiec skoro tak cię to wkurza to po prostu tego nie czytaj, po co się wkurzać czymś co ciebie nie dotyczy? To jest ich prywatna sprawa, nikomu swojego myslenia nie narzucają, dyskutują o tym we własnym gronie. Baton, wyluzuj. Nie musisz tego czytać. Krótka piłka Pozdrawiam

no i znowu jazda z batoniarą :P widac ze to istota na ktorą w zyciu realnym nikt nie zwraca uwagi dlatego musi se ulżyć wirtualnie, no ale różne ludzie mają schorzenia :P U mnie dzis: Milky Way minute + jajecznica + 2 kromki wasy jogurt pitny 2 kubki maslanki + 3 razowe sucharki (za chwile) gotowane warzywka wieczorem skuszę sie na kefir i to by było na tyle :)

Gość gotowane jajka
przez 5 dni schudlam 3 kg dieta jajeczna

Gość groszkowa
tydzien kapusciana tydzien 1000 kcal i 6,5 kilo w dół ;) ale nie zaczelam potem zrec :) i sie ruszam duzo:)

Lucy from the block, nie mozesz popuscić co...przeprosiłam ale wiesz co, najbardziej schorowaną kobietą na tym topiku jesteś ty...Przykro mi że jesteś pasztetem i musisz walczyć ze swoją otyłością..., w zyciu jestem bardzo szczęsliwa pod każdym względem. A nick mam baton10 a nie \"batoniara\" (naucz się czytać kobieto). Poza tym to że tobie w życiu się nie układa to nie znaczy że wszystkim.....no cóż zazdrość robi swoje....przykre to. ale życzę ci żebyś w końcu schudła i kogoś sobie znalazła, bo zauważam u ciebie syndrom niedopchnięcia

W sumie to mówię to w swojej obronie, bo jestem nieustannie atakowana, a moja pierwsza wypowiedź na tym topiku była skierowana do atomic girl. Mówicie mi że po co tu przyszłam skoro mnie to nie dotyczy....moja wypowiedź była skierowana tylko do jednej osoby, więc tak samo mogę mieć pretensje, że niepotrzebnie się wtrącacie w nie swoje sprawy....tylko tyle

baton10 - dzięki, rozśmieszyłaś mnie ;) Ps. Rozumiem, że objawy syndromu niedopchnecia wnioskujesz po tych, które zauważasz u siebie :P

Gość może może
ale odlot ten topik , lepszy niż kabareton w Opolu

czytam twoje posty i szlak mnie trafia, baton wyluzu kobieto:P bo ci tetno skoczy i pikaweczka siadzie nieodchudzasz sie to sio na erotyczny tam wrzucaja sobie na wzajem wiec bedziesz miała frajde ze hey pozdrawiam:P

nie Lucy from the block , ten syndrom jest zauważalny u ciebie, i prosiłam cię żebyś nie przypisywała innym swoich dolegliwości, ale niestety.....z rozumieniem u ciebie bardzo kiepsko...współczucie..:(:(:)

atomic girl twoje słowa: \"czytam twoje posty i szlak mnie trafia, baton wyluzu kobieto\", mnie szlak nie trafia, więc kto powinien wyluzować?

Gość tak zrobilam
przez 5 dni 3 kg dieta jajeczna im wiecej gotowanych jajek zjesz tym wiecej schudniesz do tego kawa bezkofeinowa cholesterel jedzony w ten sposob nie zostaje podwyzszony

Pomimo dzisiejszej imprezy w pracy (pożegnanie pracownic przechodzących na emeryturę) moja nowa waga nadal sie utrzymuje. Za mną: jogurt pitny 2 x sałatka + gulasz + kaw. tortu kalafior + surowka z kapusty pekińskiej 2 kubki maślanki od poniedzialku bede miec troche luzniej wiec planuje intensywne spacery :)

ja dzisiaj truskawki z czekoladą,cola, cukierki czekoladowe kawa szpinak:( mniam:P diete szlak trafił :Pa po co mi ten szpinbak był?:P