Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka owsianka

WRACAC DO KRAJU CZY NIE PO 4 LATACH ZA GRANICA???

Polecane posty

Gość hanka owsianka

Gość ulka matulka
nike wracaj a po co chcesz tu wrócic wypiełas sie na polske wiec siedz tam gdzie jestes

Gość karol zwany wielkim
Ja tez ucieklem:) I nie dlatego ze sie wypialem tylko dlatego ,ze dbam o siebie i szanuje swoje umiejetnosci, swoja osobe. Moim zdaniem nie powinnas wracac-po co? w jakim celu? Ja sam wracam- ale tylko na wakacje:) Odwiedzic znajomych, stare miejsca,ale na stale sie tu nie widze.

Gość a ty nie/
jeśli masz kasę i pomysł jak ją zainwestować we własny interes to wracaj jak najbardziej. Jeśli nie to przygotuj się na wielkie rozczarowanie w kwestii znalezienia pracy oraz wynagrodzenia za nią.

ja wrocilam do kraju - myslalam ze na stale - a teraz jednak znow lece przyjedz na miesiac na wakacje to sama zobaczysz hehe

Gość werka fajerka
jeśli masz kasę i pomysł jak ją zainwestować we własny interes to i tak nic z tego bo w polsce juz wszystko jest mysleli ze pojada i wróca z kasa a tu nici okazuje sie ze nie pracuj tam pracuj i nie pokazuje sie tu bo i po co

Gość załosne zebraczki ze wschodu
ja wrocilam do kraju - myslalam ze na stale - a teraz jednak znow lece przyjedz na miesiac na wakacje to sama zobaczysz hehe o co co chodzi " hehe"