Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirobulka

IN VITRO komu się udało i w której klinice

Polecane posty

Gość karolina8866
Słyszałam, ze w czerwcu były badania nasienie u mężczyzn. Ja sobie bardzo chwale dr Juchnicka w Invimedzie. Czy sa organizowane teraz jakies badania? Chcemy mieć z mężem dziecko, staramy sie ale niedługo, i chceilismybys sie przebadać.

Gość karinos83
W Krakowie jest Centrum Medyczne Macierzyństwo http://macierzynstwo.com.pl/ . Klinika ta jest jedną z klinik należących do renomowanej grupy Academic Reproductive Partnership z główną siedzibą w Oxfordzie. Grupa ta skupia najlepsze w Europie kliniki leczenia niepłodności. Współpraca ta przekłada się na coraz lepsze wyniki terapii, co potwierdzają pacjenci.

Gość Gazettka
Ja się leczyłam w invimed. Lekarze byli w porządku. Nie traktowali ludzi przedmiotowo, tylko było widać, że sie starają. Przynajmniej u mnie tak było. Leczyłam się in vitro z komórkami dawczyń i okazało się to skuteczne. Dostaliśmy katalog z dawczyniami i pewne parametry oraz zdjęcie z dzieciństwa. Pomimo stresu wszystko było ok. Teraz jestem w ciąży :)

Gość gość
Nam się udało za pierwszym razem w Poznaniu na Polnej jeden zarodek 8A i jest wymarzona ciąża

Gość kolkac
Nam udało sie we Wrocławiu w Invimedzie jesteśmy już po zabiegu in vitro jestem w 6 tygodniu ciazy, sama nie mogę w to uwierzyć a jednak cuda się zdarzają:) Polecam klinikę mają dobrych lekarzy, dobry sprzęt często organizują dla par spotkania warsztaty itp. Panuje tam miła atmosfera:)

Gość gość
Kolkac czesc;) tez sie leczymy w Invimed wroclaw u dr.Lachowskiego powiedz prosze jak dlugo trwa zawiezienie wszystkich badan do transferu ja jestem umowiona na 5.09.2016 na zawiezienie wszystkch badan no i serdecznie gratuluje ciazy blizniaczej ;DD

Gość gość
Kolkac sorki zle doczytalam ciąży pojedynczej ;DDD u nas mamy problem z nasiieniem u meza nie mielismy nawet szans na inseminnnacje u mnie wszystko oki tak bym chciala zeby nam sie udalo za pierszym razem ;)) bo jak to powiedziec dla przeciętnego Kowalskiego to spory wydatek,ale tak pragnemy naszej dzidzi ze wykopie ta kase nawet z pod ziemi ;))

Gość gość
To fakt, że troszkę pieniędzy trzeba naszykować, badania, zastrzyki, konsultacje i zabieg, ale czego sie nie robi dla szczęścia :) dziecko to największy cud:)

Gość rasalgul
Bociany (2016) dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Bociany_2016 Bociany przynoszą dzieci... A przynajmniej tak było kiedyś. Teraz bowiem zajmują się dostarczaniem przesyłek dla światowego giganta sprzedaży internetowej Cornerstore.com. Junior to najlepszy kurier w firmie, który na dodatek spodziewa się awansu. Przypadkowo jednak ur******* Maszynę Produkującą Dzieci. W efekcie na świat zupełnie bezprawnie przychodzi śliczna dziewczynka. Junior nie ma wyjścia — musi podrzucić komuś ten kłopotliwy prezent, zanim szef się zorientuje. Wraz z Tulip, jedyną dziewczyną na Bocianiej Górze, wyrusza na pierwszą w życiu misję „narodziny”. Szalona podróż może sprawić, że powiększy się niejedna rodzina, a bociany odzyskają właściwą rolę w świecie.

Gość gość
"Leczyłam się in vitro z komórkami dawczyń i okazało się to skuteczne. " Cudownie. To nie leczenie tylko zapłodnienie komórek dawczyń, które nie miało niczego leczyć, tylko dać Ci możliwość bycia w ciąży i urodzenia dziecka (?!?!?).

Gość Gość 11
Hej dziewczyny, postanowiłam do Was ddołączyć by rozładować stres i napięcie,bo temat nie należy do miłych łatwych i przyjemnych niestety....ja jutro robię testy i z krw i z moczu,jestem po krótkiej procedurze do in vitro,niestety poza programem.Ja w wieku 36 lat,maz 40,niepłodność:mam usunięty jeden jajowód pozostałe parametry u nas bardzo dobrze....nie mogę zasnąć przede mną wielka niewiadoma,jest to pierwsze podejście z jedynym choć dorodnym zarodkiem,trzymajcie kciuki....

Gość gość
No i udało się za pierwszym razem!!!!Kruszynka jest już z nami, córcia dziś kończy 8 tyg. a jej uśmiech wynagradza wszystko, wszystkim starającym życzę takiego szczęścia!!!!! Nam się udało w Gamecie w Rzgowie u dr M.Radwana za I-ym razem!

Gość PROLUTEX 25 MG

Witajcie , mam do odsprzedania 5 ampułek Prolutex 25mg  data 01.2021 

mail : jutin@interia.pl

Gość Gosc

Pierwszy raz invicta Gdansk 😊 tez mam do sprzedania dwa opakowaniu prolutexu.