Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisza

malujecie paznokcie na czerwono?

Polecane posty

Gość krisza

czy to obciach?

Gość krisza
u stóp ofkors

Obciach? :O Obciachem jest mieć niepomalowane, nieopiłowane i brudne. Czasami az niedobrze mi się robi jak widzę takie obrzydlistwa :O I jeszcze brudne i zrogowaciałe pięty :O Oczywiście, że maluję i to nie tylko w stopach ale w dłoniach też :)

czemu obciach? toz to klasyka chociaz na codzien to ja mam zawsze prawie francuski

Ładne paznokcie muszą być do czerwieni....a poza tym dobrze jest mieć pomalowane u stóp i u dłoni jednym kolorem, pstrokacizna mi sie nie podoba.

Ja malowałam, ale jak zobaczyłam, że połowa dziewczyn/kobiet tak maluje to przestałam :O Teraz mam lekko różowy- przezroczysty- a nie taki wściekły róż i wygląda to piknie :P tak naturalnie jak kolow płytki :)

Gość meggi1886
nie wiem dlaczego ale nie ;] wole ladny odcien fioletu -taki ciemny pzodrawiam :)

Gość Ja nie maluje bo mi
odpryskują na drugi dzień:O nie stać mnie na lakier, który wytrzyma tydzień bez zarzutu a nie będę codziennie paznkoci malować bi mi się nie chce:D ale czerwone paznokcie są bardzo ok, tylko jak już ktośnapisał, trzeba mieć ładne do tego koloru.

Gość wysokie obcasy26
maluje a dodatkowo ozdabiam hologramami i brokatem lub jakimiś kwiatami lub kreskami

zaden lakier nie wytrzyma tygodnia - zapewniam Cie nie wazne za ile

Gość a ja mysle ze kazdy
kolor jest fajny i nie możemy wszystkie wyglądać tak samo. Ubierajmy się różnie i malujmy się różnie.

Maluję paznokcie u stóp, ale nie na czerwono. Jakoś nie mogłam się nigdy przekonać do tego koloru, ale nie mam nic przeciwko tak pomalowanym paznokciom, są kobiety, którym to bardzo pasuje. Dla mnie idealny jest blady perłowy róż. Co do wytrzymałości lakieru, to u stóp spokojnie ponad tydzień jest OK, natomiast na paznokciach dłoni każdy szybko odpryskuje. W końcu dłońmi \"pracujemy\" więcej niż stopami;)

Gość footfetishmen
Zauważyłem że jeśli chodzi o pediciure to wraca moda na klasyczny czerwony kolor. Jako fanatyczny wielbiciel kobiecych stóp powiem jednak że bardziej podobają mi się nieumalowane tylko czyste i zadbane. Od kilku miesięcy dyskutujemy na ten temat na topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3425390&start=0 Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do rozmowy.

Gość agaelb774
Ja maluje na lekko bordowy odcien czeriwni. paznokcie u stóp i u dłoni:) I uwielbiam to:)

oczywiście!! krótkie,czerwone paznokcie są teraz bardzo modne. Nie wiedziałaś??;)

Gość gardzian
Czasami jak najbardziej, ale głównie mam hybrydy, kolor zależy od nastroju, czasami paznokcie muszą mi pasować pod specjalne ciuchy - nie zawsze to się sprawdzi. Ale ogólnie staram się raczej stawiać na klasyczne połączenia.