Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiki taki

czy to normalne?

Polecane posty

Gość tiki taki

Tak ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy to normalne ze w wieku 17 lat mozna jeszcze ani razu nie meic faceta i wogole. Akurat mam tak, ze wszyscy, ktorych znam mieli juz nie wiadomo ile chl./dzw.(bo mowie tez o facetach), a ja nic.. hm... moze jest cos ze mna nie tak, ale narazie jakos nie odczuwam az takiej potzreby, tylko czasami

Tak, to poważny problem i radzę udać się do specjalisty;) To nienormalne, że nikogo nie miałaś i w ogóle;) No normalnie skandal jakiś!!;)

Gość realnie az do bolu
1% mowi prawde, 99% to gawedziarze, nie ma sie czym martwic

no 17 lat i poważny problem kurde radze coś zrobić i to bardzo bardzo szybko taki dramat musi sie skończyć i to jak najszybciej weż sie dziewczyno stuknij w łeb i to porządnie ty sie lepiej weż za książki od września a nie za chłopakami ganiaj

Gość tiki taki
Jak jestescie tacy mili to moze powiecie mi jeszcze jedno. Po waszych komentarzach poszlam nadrobic zaleglosci i calowalam sie z odkrzaczem kupionym przez mojego wujka Sasze jeszcze w ZSRR i wkladalam go sobie do, wiecie gdzie. Czy moge teraz powiedziec kolezankom ze zrobilam juz to z przystojnym, bogatym Rosjaninem?

Gość kurcze eh
normalne:) luuuz

Gość napisz list do BRAVO
pomogą ci

Gość alibabka i czterdziestu ...
ja pierwszego miałam w wieku 21 lat i się tym nie martwiłam. grunt by był fajny ;) ...

hmmm no to bylo by normalne kilka lat temu a teraz to nienormalne. znaczy tak teraz jest w tych czasach ale to sie zmienia jak mozesz zauwazyc panuje moda gdzies tam na zachodzie na bycie dziewicą. tak ze zalezy od ktorej strony patrzyc toj est albo normalne albo nienormalne