Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnacia

wiarygodność testu

Polecane posty

Gość nnacia

ostatnio kochałam sie z chłopakiem 6 maja potem 22 maja dostałam okres ale teraz znów jestem nie pewna jest 17 czerwiec a ja nie dostałam miesiączki zrobiłam dziś test wyszedł negatywny czy mogę mu zawierzyć prosze o odpowiedz jestem bardzo zdenerwowana tą sytuacją

Gość nnacia
dlaczego nikt mi nawet nie odpisze że głupia jestem jakoś mi sie to wszystko dziwne wydaje no bo już raz okres miałam ale przeciez to bywa różnie a to nie odpowiedni moment a chłopak .... rodzice nawet na oczy go nie widzieli wiec jestem bardzo zdenerwowana jest mi niedobrze ale już sama nie wiem czy dlatego że jestem przewrażliwiona czy jak bo matka to mnie zabije bo co innego jak sie ma chłopaka dobrze sie go zna a jeszcze lepiej planuje razem życie .... ale ja miałam zacmienie rozum mi odebrało chłopak mi sie bardzo podobał ... na dodatek on jest w holandii i nikt nie może mi powiedzieć słowa pocieszenia bo ja wstydze sie przed samą sobą tego co zrobiłam

Gość nnacia
a taki z krwi mogę kupić w aptece czy muszę sie wybrać do ośrodka zdrowia??

Gość nnacia
ale mam stracha modlę się zeby te dwa się nie myliły no bo od 6 maja to juz dużo czasu minęło więc chyba taki test powinien być praktycznie pewniakiem nio nie ??to jest wkońcu 40 dni !!

Gość nnacia
jak to jest najczęściej od razu po stosunku nie dostaje sie okresu czy organizm jeszcze nie potrafi tak szybko zaczaić blusa i że ten raz jeszcze wystapi to normalka bo to dziwnie mi teraz wyszło po 22 dniach dostałam okres bo kochaliśmy sie jakoś ostatni dzień mojego okresu praktycznie tyle co nic już nie plamiłam czy to nie wystarczająco dużo czasu ?? pocieszcie mnie chociaż ze to mało prawdopodobne ze zaszłam prosze boję sie szczególnie moich pozytywnych myśli bo to zawsze dzieje sie na odwrót