Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce sercem 22

Dużo tu pisałem o mojej ex

Polecane posty

Gość serce sercem 22

Dużo pisałem tu o mojej ex, jeszcze 5 miesięcy temu prosiłem o rady jak sie pozbierać. A teraz wiem ze Ona kocha mnie a ja Ją. Omnia vincit amor :) jesteśmy razem :D Pozwole sobie napisać do wszystkich co spotyka ich jakieś rostanie. Wierzcie w to co robicie, nie unoście się chorą dumą, dajcie szanse miłości, nie zalamywać się, tylko robić swoje a zawsze coś uda się osiagnąć :) A pozatym jeżeli jest miłość to i tak jej nie wymarzecie :D A ona i tak da o sobie znać by was złonczyć :)

Gość grtta
A jaki byl powod rozstania ?

Gość serce sercem 22
Ona odeszła, coś tam namieszał jej ex, potem była nawet z nim troche( Nie kochali się tyle dobrze :) ). Ale prawda jest taka ze wina leżała po obu stronach na początku czerwca sie spotkaliśmy (Ona pierwsza sie odezwała bo nie mieliśmy kontaktu). Wyjaśnilismy wiele spraw sobie, a tydzień puźniej psotanowiliśmy wrucić do siebie.

Gość grtta
czyli 5 miesiecy byliscie osobno ? A mieliscie kontakt ?

Gość serce sercem 22
Nie, zerwaliśmy kontakt z sobą

Gość grtta
a w jakim jestescie wieku ? Ja czuje ze im sie jest starszym to trudniej zdecydowac sie na powrot .

Gość serce sercem 22
Po 22 lata, uwierz na początku też mialem obawy, moje życie zaczynało nabierać kolorów, ale jakoś sie skłoniłem na spotkanie, a puźniej już sie jakos wszystko dobrze potoczyło. prawda jest taka że oboje nawet przez te 5 miesięcy czulismy coś do siebie a teraz to wygrało.

Gość grtta
Ale jak wygrac z mysleniem, ze jak sie raz nie udalo to juz sie nie uda?

Gość cfdss
mi wrozka napisala ze też moj byly wroci do mnie, ale dopiero za jakies 3 miechy, kurde tyle mam czekac :o nie wiem czy bede go chciala za tyle czasu, czemu debil sie wczesniej nie odezwie???

Gość serce sercem 22
chymmm... postaraj sie troszkę pomyśleć pozytywnie, postawić wszystko na jedną karte. Życie składa sie z ryzka, wiele tracimy ale poprzez własnie ryzyko wiele zyskujemy. Bierna posstawa zazwyczaj nie niesie za sobą jakiś zamin, chciaż wsumnie nas czasami oszczędza, ale wówczas chyba ansze życie jest nudne ( jezeli nie napsiałem na temtat to przepraszam być moze źle coś zrozumiałem)