Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sefgiue

takie tam mało istotne pytanie -

Polecane posty

Gość sefgiue

tak szczerze dziewczyny, co myślicie o wydawaniu kasy na kolejne kremy antycelulitowe, czy to ma sens? Czy znacie jakieś speyfiki, które naprawde działają? Ja tracę nadzieję i pieniądze, bez sensu chyba..

Gość cfdss
glodowka

Gość sefgiue
o to dość radykalne i co pomaga/ hmm pytam tylko, czy warto kupować te kosmetyki i czy jakieś działają

Gość sefgiue
no wiem, wiem, msaże to podstawa, ale czy po nich wystarczy jakis zwykły balsam wsmarować, kurcze, po tym szorowaniu moje nogi wcale nie wyglądają najlepiej, nie są jędrne na pewno

Gość Dziewczęca
Ziaja ma świetną serię na celluluit - daje super efekty pod warunekim, że nie oczekujesz, że jak się pomaziasz i i pociapiesz kremem to sprawa załątwiona. Połącozne z intensywnym kilkuminutowym masażem, daje piorunujący efekt. Niestety, wiel dziewczyn tej serii nie lubi bo twierdzą, że skóra się bardzo lepi po tym żelu - racja, lepi się, jesli nbie ma intensywnego masażu tylko zwykłe nasamrowanie. Szczerze mówiąc myślę, że dzieki temu, że konsystencja zmusza do masażu, to daje on tak naprawdę więcej niż sam żel. Pozdrawiam.

Gość sefgiue
ziaja?jestem zaskoczona, myślałam, że to mało skuteczne kosmetyki, hmm

Gość Dziewczęca
Mi Ziajowa seria pomogła niesmaowicie. Zaczęłam od żelu, ale zchęcona efektami dokupiłam peeling i oliwkę. W zeszłym roku robiłam sobie masaże kilka razy w tygodniu (codziennie nie miałamc zasu) tak od połwy kwietnia i obejrzywszy zdjęcia znad jeziora z samego początku lipca stwierdziłam zachwytem, że mimo 65 kg przy wzroście 160 com jędrności mogą mi pozazdrościć szczuplejsze dziewczyny. W tym orku niestety miałam nawał pracy naukowej, dołek i brak motywacji, więc ziaja się kurzy na półce. Ale wrócę do niej za kilka dni, kiedy skończy się rok akademicki. pozdrawiam.

Gość sefgiue
dzięki, wypróbuję, bo droga to ziaja na pewno nie jest, póki co lubię kremy z serii przeciwtrądzikowej