Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniala9

jak sie odkochac?

Polecane posty

Gość aniala9

im bardziej probuje zapomniec tym gorzej. a wszystko przez moje niezdecydowanie i troche strach,bo kiedy on cos do mnie czul to ja nie,a jak mu przeszlo to...no wiecie, teraz mnie wzielo,pomozcie.

dawno temu jeden pan napisał takie słowa :-) \"W tym największy jest ambaras aby dwoje chciało naraz\"

Gość no wlasnie zeby
dwoje chcialo naraz;/ moze jak cos czul to dalej czuje tylko nie okazuje tego. a to co jak on juz cie olał to ty go pokochałas? jak mozesz to opisz mi swoja historie

wiesz co ja w tej chwii jestem po roczyn zwiazku moj cłopak mnei zostawił 5 tyg temu i powiem Ci ze wszysy mowia ze ja mu za btadzo pokazywaąm ze go kocham i ze jest moimk zyciem i teraz gdy ja sie d niego nei odzywam on zaczyna odzywac sie sam.. tak jest ze gdy cos mamy tego nie doceniamyy.. powiem Ci ze ni ewiem czy go kochasz czy Ci sie wydaje ale.. nie pokazuuj mu tego tylko tak mozesz go odzyskac jesli on wie o do niego czujesz to nie pokazuj mu tego a jelsi nei wie to powienien sie dowiedziec i wtedy zobaczysz po jego reakcji