Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilla_001

tabletki antykoncepcyjne, od kiedy??

Polecane posty

Gość lilla_001

tak się zastanawiam od jakiego wieku można bezpiecznie przyjmować tabletki antykoncepcyjne... szczerze mówiąc to nie skończyłam tej magicznej 18 a nie ukrywam ze tabletki chyba ułatwiłyby mi życie ;)... poza tym czy lekarz może mi je wypisać jeżeli nie jestem pełnoletnia?? jeżeli mogłybyście baardzo proszę o pomoc :)

Gość kasienka_18031989
hmmm... ja tez jescze nie skonczylam pelnych 18 lat:D a to zalezy od lekarza.. bylam u 2:D i pierwsza pani doktor prosila o zgode rodzicow, nato miast gruga bezproblemow mi je przepisala.. tak wiec zalezy od danej osoby i zasad jakim kieruje sie w zawodzie :)

Gość dzieci biora sie za seks

Gość wiesz co kasieńka
jak ta lekarka ci bez problemu przepisała hormony bez żadnych badań to nie jest zbyt odpowiedzialna, jesteś jeszcze młoda, dziewczyny, jak miałam 18 lat bez problemu dostalam receptę ale powinnam dostać wcześniej skierowanie na badania, teraz żałuję

Gość hellVenom
o kurcze... no lekarka przepisala mi tebsy bo wczesniejszych ogledzinach ale takich wiesz- standardowych ehhh ja tez ma problem w sumie ale to juz da sie odnalesc na forum

Gość wiesz co kasieńka
standardowe to ja też miałam ale wtedy to jeszcze byłam dzieciak mentalnie, więc sie nie przejmowałam ewentualnymi skutkami ubocznymi, a morfologia, próby wątrobowe, badanie poziomu hormonów