Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka_18031989

ciąża, ciąża.. wrrr boje sie

Polecane posty

Gość kasienka_18031989

hej): mam pytanie:) mam na imie Kasia i ostatnio kochalam sie zmoim chlopakiem... hmm... od paru dni zabezpieczam sie tabletkami (regulon), sa one moimi pierwszymi w zyciu... chlopak skonczyl na zewnatrz, czyli stosunek przerywany ze tak powiem:) noi mam pytanko czy to mozliwe bym byla w ciazy?? ciekawi mnie to:) mam dopiero 18 lat wiec dzidzius bylby nie wskazany niestety... moj chlopak jest naprawde cudowny chodzimy ze soba 4 lata i zaczelismy wspolzyc dopiero w styczniu tego roku... a pare dni temu zdecydowalismy sie na tabletki:) wczesniej - prezerwatywa i stosunek przerywany - czasem patentex oval:) prosze o pomoc:*:* z gory bardzo dziekuje:)

Gość wszystko jest mozliwe
nawet to ze kieys zmadrzejesz

Gość bleodjkgf
dokładnie!!

Gość skoro az tak sie boisz
to po co wspolzyjesz? oto kolejny przyklad ze ex jest dla dojrzalych ludzi.

mialo byc SEX

Gość kasienka_18031989
hmmm... to chyba normalne ze kazda para ktora sie kocha chce w pewnym czasie byc razem, ze tak powiem "glebiej" ... my czekalismy nato ponad 3,5 roku i dopiero teraz zaczelismy.. a moje watpliwosci wyplywaja z tego, ze niestety nie bralam wczesniej tabletek i nie bardzo jeszcze sie do nich przyzwyczailam:) a chyba to normlane ze pytam:) bo kto pyta nie bladzi:)

Gość bleodjkgf
ponooc po 7 dniach tabletki działaja!!

a odczuwasz przyjemnosc z tego chociaz? czy robisz to aby poczuc sie "dorosla"?

Gość kasienka_18031989
hehe napewno nie robie tego dla domniemanej "doroslosci" bo takie udawanie nie jest w moim stylu... poprostu bardzo kocham chlopaka z ktorym jestem i dlatego sie nato zdecydowlaismy... a moja zasada od dziecka bylo - wspolzycie po 18 i dopielam swego:) dobrze sie do tego przygotowalismy... slyszlam ze tabletki dzialaja juz od pierwszej jaka przyjme, i pytam dlatego ze wizyte u lekarza mam dopiero za jakis czas a tutaj pisza osoby bardziej doswiadczone odemnie wiec zasiegam ich rady:)

Gość wszystko jest mozliwe
moze trzeba bylo sie zapytac tego co Ci je przepisywal... tabletki dzialaja od pierwszej, chociaz i tak te pierwsze zazywa sie od pierwszego dnia okresu wiec trzeba poczekac. zawsze jest mozliwosc zajscia w ciaze ale z tabletkami i do konca jest to 0,2% a z tabletkami i nie do konca pewnie 0,002%

Gość kasienka_18031989
yhy.. dziekuje:* a jak to jest z tym kochanie w trakcie okresu w ogole??:> to znaczy, mozna zajsc w te dni w ciaze??:> bo wlasnie czytalam wiele opini i wynika z tego ze chyba niezbyt... bo ze to ponoc sa dni nieplodne - chociaz wiadomo ze u kazxdej kbietki jest inaczej:)

Gość kasienka_18031989
przepraszam za literowki:*:*

Gość Halina_18
no u mnie na topiku tez mowia ze niby nie mozna wiec jak?? chyba nic nam nie "dolega" jezeli mozna tak to nazwac

ja osobiście daje odpocząć ciału w czasie okresu ale moje najlepsza kumpela kocha sie ze swoim chłopakiem w czasie okresu bez zabezpieczenia i tak juz to trwa 3 lata i dzidzi nie maja ;)