Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala kobietka

Kocha ale nie moze byc ze mna!

Polecane posty

Gość Mala kobietka

Poznalam faceta jakis czas temu,zakochalismy sie w sobie.On odszedl od zony ja od meza.W naszych zwiazkach psulo sie juz wczesniej.Bylismy ze soba jakies pol roku i wczoraj nagle on mi pisze,ze nie mozemy byc dalej razem,ze zl mu dzieci,ale dalej mnie kocha i do zonu juz nie wroci.Jak mam z tym zyc,tak bardzo go kocham.

Gość Mala kobietka
Nikt nic nie podpowie?:(

Gość wejdz na kochanki
tam dziewczyny napewno doradza

Gość tylko z połykiem
pamiętaj

mala kobietko ; kto naprawde kocha nie odchodzi,. jestem pewna , ze wrocił do zony , tylko mu twraz glupio , przed Tobą .. nie ufalabym tak bardzo jak TY ,. tacy są faceci ! a dzieci to tylko wymówka ,. pozdro,. :) ,.

Gość bcm
". tacy są faceci !" jak mnie wkurwiaja takie odpowiedzi. A autorka jest w porzadku, ze zostawila swojego meza? Moze mi powiesz, ze to tez wina facetow?

Gość Mala kobietka
bcm odeszlam od meza bo mialam dosc zlego traktowania mnie i dziecka,a nie dlatego ze kogos poznalam.

Gość poeta...eh
a on odszedł widocznie dlatego, że kogoś poznał. Zabawił się a teraz wróci do żony. To tylko kwestia czasu.

Gość Mala kobietka
Pewnie tak,ale mi jest tak bardzo zle.:(Naprawde go pokochalam,wierzylam w nas,a teraz nie wierze juz w nic.

Gość taka rada..........
na Twoim miejscu sprawdziłabym czy faktycznie jest sam , czy wrócił do zony , bo wszystko wskazuje na to że wrócił a jeak tak jest , to zapomnij o nim

Gość Mala kobietka
Wlasnie chodzi o to,ze mieszka teraz u matki,nie wrocil do niej,jeszcze nie.

Gość taka rada..........
nie rozumiem tego , do zony nie wróci , zal mu dzieci..ble ble to jaka była przyczyna ze z Tobą nie mieszka skoro Cie kocha ?

Gość Mala kobietka
My nie mieszkalismy razem,mielismy zamieszkac za tydzien,twierdzi,ze jak bedzie ze mna mieszkal to zona utrudni mu kontakt z dziecmi.Juz sama nie wiem co mam myslec

Gość taka rada..........
no dobrze ..a macie rozwody?

Gość Mala kobietka
Jestesmy w trakcie

Gość taka rada..........
to może facet ma rację , nie robi niepotrzebnego zamieszania jeśli to wszystko w trakcie rozwodu ..a pozniej może sie ułoży? Nie wiem , bo nie napisałas chyba , czy to jego odejscie od Ciebie to definitywna decyzja ze juz nigdy nie bedziecie razem , czy tylko na ten okres uregulowania spraw rozwodowych?

Gość edytka21
Jesli jestes pewna, ze Cie kocha, a nie ze planuje powrot do zonki, to sprobuj zaproponowac, zebyscie byli dalej razem, ale nie musicie razem mieszkac. Nie znamy jego zony, moze rzeczywiscie to msciwa baba, ktora z zalu, ze jemu sie z kim uklada bedzie sie wyzywac utrudniajac spotkania z dzieckiem.

Gość Mala kobietka
Mowi,ze na zawsze,ale nigdy nie przestanie mnie kochac i nie zapomni o mnie.To jakas porazka

Gość taka rada..........
to nie porażka , to chory facet ..który nie potrafi przyznać się do tego ze nie kocha , bo gdyby kochał , byłby z Tobą

Gość wiem ze nie to
chciałabyś usłyszeć. Ale on Ciebie nie kocha i musisz się z tym zmierzyć. Mam bardzo podobna sytuację do ciebie i też próbuję powstać. Nie wiem jeszcze jak ale uda mi się stanąć na nogi i już nie obracać do tyłu!

Gość Mala kobietka
Tylko dlaczego on ciagle dzwoni,dzisiaj juz chyba z 5 razy.

Gość taka rada..........
jego zapytaj moze nie moze sie uporac z tym ze Cie krzywdzi

Gość Mala kobietka
Pytam,a on mowi,e dalej mnie kocha.Chyba jest niedojrzaly emocjonalnie!

Gość wiem ze nie to
Popapraniec!!!! Uciekaj od niego jak najdalej!!!!!

Gość taka rada..........
to jakieś zawracanie kijem wody w męskim wydaniu powiedz mu , kochasz? to wracaj a jak nie masz zamiaru wrocic to daj mi spokój

Gość Mala kobietka
Znów siedzę tu i piszę o tobie. Złych myśli tyle chodzi po głowie. Telefon milczy, juz nie zadzwonisz. Oddalasz się, dla czego to robisz? Teraz wiem, na pewno to wiem. Proszę wróć Bez ciebie nie ma mnie. Wystarczy gest, wystarczy słowo, by z toba być, na zawsze z tobą Ref: Tylko ty w moich snach Tylko ty cały świat Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty sprawiasz, że Tylko ty, kocham cię Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę właśnie ty jesteś tym czego chcę właśnie ty jesteś tym czego chcę Czy ból mój nic ne znaczy dla ciebie? Ja czuję też, czy ty tego nie wiesz? Już dosyć mam czekania i wspomnień. Dla czego nie potrafię zapomnieć? Teraz wiem, na pewno to wiem. Proszę wróć Bez ciebie nie ma mnie. Wystarczy gest, wystarczy słowo, by z toba być, na zawsze z tobą Ref: Tylko ty w moich snach Tylko ty cały świat Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty sprawiasz, że Tylko ty, kocham cię Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Właśnie ty jesteś tym czego chcę Właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty Tylko ty Właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty Tylko ty Właśnie ty jesteś tym czego chcę

Gość kobieto naiwna
po co odurzasz się nierealnymi i ogłupiającymi piosenkami, robiącymi wodę z mózgu Zejdź na ziemię