Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaaaaaaaaaaaaa

ratunku, co się ze mną dzieje???

Polecane posty

wczoraj pieściłam się z moim chłopakiem, wsadzał mi palce i robił minete, chyba trochę zbyt agresywnie..... Potem mnie troche bolało a dziś mnie wszystko swędzi i piecze, do tego mam upławy :-o dodam że miałam tak kiedyś z poprzednim facetem, po minecie i wsadzaniu palców do pochwy pare razy miałam potem nieprzyjemne objawy, które zwykle szybko mijały. Ale teraz..... Co to może być?

Gość Zbychu50
Kup sobie mydełko do higieny intymnej i sie podmyj

to jakas infekcja - ginekol przepisze Ci globulki dopochwowe i powinno Ci przejsc

Twój facet na pewno Cię zaraził jakąś infekcją, cóż pewnie nie mył rąk. Musisz iść do ginekologa i on da Ci odpowiednie leczenie. To może być grzybica pochwy, drożdżyca.

wizytę mam dopiero na piątek, chyba nie wytrzymam do tego czasu :-o mył ręce po przyjściu do domu, widziałam. Zresztą to nie pierwszy raz jak wspominałam, podobnie miałam z poprzednim partnerem tylko że w mniejszym stopniu..... Nawet po samej minecie mnie swędziało czasami, może ja jestem jakaś nadwrażliwa :-o

Gość kicia**
to pewnie grzybica czasami jak masz bardziej poddatną pochwe na infekcje to wystarczy że facet ma próchnice zębów i jesteś załatwiona jak wizyte masz w piątek to kup globulki propolisowe dopochwowe napewno pomogą