Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalafiorka

śniło mi sie ze jestem w ciąży...........

Polecane posty

Gość kalafiorka

w 5tyg. , okres mi sie spoznial 3 dni nie wiecie co moze oznaczac ten sen ??? starm sie dosc dlugo juz i nic :(

Gość kalafiorka
dzis mojj 12 dc dopiero zaczynam nowe starania jak myskicie uda sie ??? to byłby 12 cykl staran :( jaka ja bylam szczesliwaaaaa, jak rano wstalam to zastanawialam sie czy to prawda :)

może jest to projekcja marzen bądź stresów mi sie ciągle sni noworodek - dziewczynka jest to zapewne wynik presji mojego mena ma mnie

Oby spelnil sie ten sen :) Mnie sie snilo, ze zrobilam test ciazowy i byl pozytywny. To bylo w moim 25 dc i ciazy nie podejrzewalam, zadnych obiawow itp, chociaz staralismy sie od kilku miesiecy. Zrobilam rano test i.... faktycznie, byla ciaza :D

Gość kalafiorka
dzieki dziewczynki :) mam nadziej ze w tym cyklu sie uda a co najwazniejsze w ogole nie myslam o tym dawno aha i mnie nie snilo sie dziecko ani widok mnie z duzym brzuchem tylko poprostu wiedzialam to i mowilam do kolezanki ze jestem w 5 tyg ciązy okres mi sie spoznił i trzymalam sie za brzuszek i bylam baaardzo usmiechnieta - wspaniale uczucie :) takze lece sie postarac , roszke zaluje bo mezulek chcial juz wczoraj a ja go odepchnelam :(

Gość kalafiorka
moze macie jeszcze jakies sugestie ten sen nie daje mi spokoju

Kalafiorka z tym snami to jest różnie-też się nad tym zastanawiami to bardzo,poniewaz ja jestem po 2 poronieniach.Będac na początku 2 ciąży sniła mi się moja kolezanka o której wogóle nie myslałam,nie widzialam jej chyba rok , iona we snie mi powiedziała tak: drugie dziecko jeszcze nie ,ale dopiero 3 Ci się urodzi.Tak się stało za jskies 1,5 miesiąca okazało się ze mam płod martwy od tygodnia.....Sa ludzie którzy wierza w sny i nie.Co Ci moge doradzic: nie odpychaj mężulka tylko się staraj o dzidzie.... ZYCZE CI POWODZENIA.DAj znac jak się okaze ze będziesz mama

Kalafiorka dodaam jeszcze ,ze łudze się i żyje ogromna nadzieja,ze mój sen się spełni do końca-często o nim mysle

Gość kalafiorka
Margi ślicznie Ci dziekuje , napewno dam znać a starnka były i będą w koncu z powietrza w ciąze sie nie zajdzie :P a co do Twojego snu to troszeczke straszny :o ja to w ogole tak mam ze jak sni mi sie słoma to za dwa dni zaraz ktos umiera :o to jest dla mnie sytarszne bo po tym snie chodze cala w nerwach tez bardzo bym chciala aby moj sen o ciązy sie spełnił :) dziekuje slicznie :) ❤️

Gość shemsi
ponoc zny trzeba interpretowac odwortnie ale mi snilo sie-zanim zazlam w ciaze, ze urodzilam synka-blondynka i ze dlugo karmilam go piersia-wszystko sprawdzilo sie ale na odwort faktycznie urodzilam synka, ale bruneta i b krotko go karmilam to bylo niedlugo przed tym jak zaszlam w ciaze acha raz snilo mi sie w ciazy, ze krwawie mocno, ale nic takiego mnie nie spotkalo

Gość kalafiorka
widzisz nie zrozumiałam zyczę Ci zdrowego dzidziusia jak najszybciej :)

mi sie co tydzien mniej wiecej sni ,ze jestem w ciazy ;) dodam ze poki co sie nie staram ... :D , to chyba podswiadome pragnienia .....

taki sen zwiastuje nowiny, ale nie musza one dotyczyć ciąży ciąże zazwyczaj poprzedza sen o tym że kobieta łowi ryby... (Takie tam z babci pra babci) ;-)

Gość kalafiorka
aaaaaaaa i czesto snią mi sie dzieci - noworodki :)

eeetam - bez przesady. Mi sie dzis śniło, że urodzilam dziecko. Pare dni temu śnilo mi się też, że już rodzę. I co - i to znaczy, że zaraz urodzę. Snilo mi się też, że rozwalilam samochodo szefa. I co? :P Sny, to sny - mózg pracuje w czasie snu i projektuje różne obrazy - ot co.

Gość kalafiorka
Skorpionka hehehehehe :D ale sie usmialam - rozwalilam szefowi samochód heheheheheh :D:D:D moze masz racje ale wolałabym ja miec racje - wiesz bardzo tego chce :)

odezwała się nieświadomość :) jak to w śnie..... do świadomości przedostaja się pragnienia i lęki

Gość kalafiorka
spacja >>>>> to moje pragnienie nie lęk :)

Gość niebieskooookaa22
mi tez się śniło rok temu, że rodzę :) w ciąz y nie jestem, ani nie byłam u mnie to naszczęście :P ale Wam życzę, aby sen się spełnił :)

Gość kalafiorka
łoj niebieskoooka oby oby :P

ale pragnieniu może też towarzyszyc lęk ;) nieświadomie....w koncu dziecko to powazna sprawa....oby sny się spełniły :)

Gość kalafiorka
ojej dziewczynki - dzieki wielkie za odzew :):):) baaaaardzo tego pragne :)

Kalafiorka bądz dobrej myśli,i podchodz do wszystkiego na luzie,bo jak będziesz za wszelką cene starała się o dzidzie-nic tylko mysląc o tym czy po każdym stosunku moze juz ,moze to juz dzisiaj zaczyna we mnie zyc nowe zycie,to się przyblokujesz psychicznie i moze Ci byc faktycznie cięzko zajsc w ciąże.Ja jestem dobita tym co mnie pare tyg.temu spotkało więc się nie sugeruje moimi myślami,ale dużo osób które ostatnio są blisko mnie i kochane dziewczyny na topiku mi mówią,że co ma byc to będzie.Zaczynam powoli tą metode stosowac,brac wszystko na luzie.Pilnuj sobie dni płodnych ok.połowy cyklu i staraj się intensywnie,a zobaczysz,ze ciąża pojawi się tuż,tuż.bież sobie folik-1 tab.0,4 mg dziennie.Mi oprócz tego gin zaleciła witaminy Prenatal.Biore to,a od września jak Bozia da to będe się starac................. Kalafiorka proszę Cie wytłumacz mi jak Ty robisz te fantastyczne buzki-zła ,radosna ,smutna.Prosze Cię naucz mnie-Będe Ci wdzięczna.Ja przesyłam dla Ciebie serce ,kwiatuszek i buzke ,bo tylko tyle umie❤️🌼👄

Gość kalafiorka
Margi dzieki za wsparcie , ale ja po kazdym stosunku mysle sobie ze i tak sie nie udało :( Witaminki biorę, owulacje wypatruje a i tak sie nie udaje :( a tutaj masz linka do buziek :) http://www.forum.o2.pl/emotikony.php

Nie myśl tak!!!bądz dobrej mysli,a zobaczysz,ze wnet brzuszek Ci będzie rósł Trzymam kciuki za Ciebie❤️❤️ dziękuje za linka🌼

Mi też się kiedyś śniło,że jestem w ciąży... Obudziłem sie zlany potem. Patrzę a tu faktycznie - bebech wielki jak diabli. Nie mogłem potem usnąć. Poszdłem do lodówki wyjąłem dwa browary i wypiłem. Po tym znów usnałem snem sprawiedliwego. Wszystko dobre co sie dobrze kończy... :D

Gość kalafiorka
bywalec >>>> jestes the best :D I uwazaj nastepnym razem ;)