Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jussica

Stosunek przerywany + prezerwatywa

Polecane posty

Gość jussica

uprawim seks przerywany z moim chlopakaiem, on za kazdym razem dodatkowo uzywa prezerwatywe.Ostatnim razem prezerwatywa zsunęła sie, zorientowalismy sie dopiero kiedy wyszedl ze mnie.Czy jest jakas mozliwosc zajscia w ciążę?? jesli mimo ze sie zsunela, on wyszedl ze mnie zanim doszlo do wytrysku...:/:/ pomozcie:(

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jest seks,jest mozliwosc poczęcia,co tu gadac

Gość Halina_18
no coz zawsze jakies ryzyko jest i nie ma co sie oszukiwac:( ja mam podobny problem... kochalam sie z chlopakiem tak samo przez stosunek przerywany jednak ja bylam zabezpieczona tabletka niestety druga w zyciu wiec brak doswiadczenia i tez sie boje... a co do ciebie to powiedz mi jeszcze czy to sa twoje dni nieplodne czy plodne?? a i jak mozesz i wiesz to powiedz - czy podczas okresu jestem plodna??:>

Halina,wybacz,ale Ty chyba jestes jakas ułomna,albo nie miałaś w szkole biologii.Dziecko,Ty w ogole nie wiesz na cyzm polega działanie tabletek.Kupiłaś je na bazarze czy moze przez internet????

Gość Halina_18
w aptece:)

tak,bo jej pani doktor jest na urlopie

Gość ski lemon
Kobieta nie ma płodnych dni w czasie okresu

halina,to powiedz w jednym zdaniu,na czym polega działanie tabletek antykoncepcyjnych

Gość Halina_18
no w tym wszystkim chodzi oto zeby organizm nie produkowal tzw. jajeczka :) tak w jedym zdaniu :)

słuchajcie dziewczyny - niebezpieczeństwo zajścia w ciązy jest zawsze nawet w dni wylioczone jako niepłodne nawet podczas okresu wiadomo - w niektóre dni prawdopodobieństwo jest bliskie ), w inne jest wysokie ale 100 % peności nie masz nigdy 100 % pewności mają tylko osoby wysterylizowane także przeliczcie sobie który to był dzień cyklu, pójdźcie do lekarza, zapytajcie, jak ocenia wasze szanse, jesli ocenia je jako wysokie, zazyjcie postinor dla swiętego spokoju

Gość Halina_18
hmmm no to jest pomysl ale slyszlam ze takie leki to jest masakra dla organizmu:)

owszem, postinor robi straszny sajgon w organizmie dlatego lekarz powinien ocenic stopien ryzyka ciążowego i zapisać badź nie ja kiedyś miałam alarm ciążowy (brałam antybiotyk) i lekarka oceniła moje sznase na ciążę na jakieś 20 % zapisala postinor, powiedziała, ze daje recepte do mojego wyboru, ale ona nie poleca nie wzięłam gryzłam paznokcie 2 tyg (do momenty testu ciążowego) , ale nie wzięłam ciąży nie bylo

Gość Halina_18
yhy... no mi sie wydaje ze szanse na moja ciaze tez sa dosyc niewielkie:) zwlaszcza ze stosunek przerywany juz cos tam daje mimo ze to zadna metoda.... i chlopak wyszedl duzo wczesniej a nie gdy "to" juz go pogonilo w ostatniej sukundzie:):) dlatego chyba nie wezne a za jakis tydzien chyba kupie test ciazowy