Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am4a

nerwica a ciąża

Polecane posty

Gość am4a

czy miała któraś z was taką sytuację, że miała nerwicę i zaszła w ciążę? jesli tak to jak sobie z tym radziłaś?

Gość am4a
dzięki :)

Gość am4a
przeszłam ostatnio atak lękowy (wręcz drgawki) zupełnie bez powodu (drugi raz w życiu - za pierwszym razem po dużym stresie) i teraz boję się że będzie się to powtarzało :O i że zaszkodzi maluchowi

na tamtym forum tez pisałam ale pod innym nikiem-przeczytaj sporo dziewczyny opowiadały a jestes juz w ciazy? leczysz sie? bierzesz jakies leki? i jaka masz nerwice?

Gość am4a
jestem na samym początku ciąży :) nie leczę sie bo nigdy nie miałam takiej potrzeby napisałam że to nerwica bo nie wiem jak inaczej określić taki atak paniki uczucie duszenia się

przede wszystkim gratuluje ciazy:):) ja sie zmagam z nerwica juz 7 lat-w ciazy czulam sie ok - potem jeszcze przez ok 9-m-cy a pozniej wszystko wrociło:(

Gość am4a
ja się strasznie cieszę z tego powodu :) tylko chyba nie mogę dać sobie rady z niewyraźnymi objawami ciąży (mdlenie w gardle, ale bez wymiotów, uczucie słabości itp) i to jest powodem paniki, to że przestaje panować nad swoim ciałem

Gość am4a
a przynajmniej tak mi się wydaje :O zawsze nerwus byłam ale raczej społecznie przeciętny i bez schiz :D

Witaj. Ja mam nerwice lekową.W ciązy było wszystko ok.aż nadszedł jakis taki dzień między 21 a 22 tyg.ciazy że myslałam że nie wyrobie przez tydzień sie zmagałam ze sobą już mówiłam ze trzeba mnie zamknąc w psychiatryku tak się poprostu rozkręciłam że nie mogłam juz przystopowac a to nie było dobre dla ciazzy poniewaz z tego stresu brzuch miałam cały czas napięty i twardy i dziecko pewnie tez nie było zbyt szczesliwe z tego powodu.Lekarz dał mi zwolnienie i relanium.Na szczeście udało mi sie wyciszyć bez relanium jak dostałam zwolnienie to jakoś samo mnie tak odpuściło przestałam żyć w biegu nie trzeba było chodzic do pracy i sie stresowac.I do końca ciazy juz było dobrze ale popijałam sobie często melise.Od porodu mineło 1,5 roku narazie mam jakby to powiedziec w miare spokój czasem mam napad ale nie jest źle. Pozdrawiam i zycze spokojnej ciazy.

Gość am4a
dzięki mojpka :) właśnie rozważam czy by nie wziąć z tydzień urlopu na wyciszenie :D na szczęście niedługo wakacje i może pozwoli mi się to oderwać od codzienności, wypocząć i skupić na maleństwie