Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabsy

ach to ...novynette

Polecane posty

Gość tabsy

byłam u ginka. dostałam pigułki nowyneetki.. i? to moje 1-sze tabsy i co? dzisiaj mija 4 dzień kiedy zaczęłam je brac a juz miałam nudnosci stany kiedy chciało mi sie wymiotwac, cos mi sie cera psuje.. ale to moze bo mam okrees.. włosy mi garściami wychodzą... a ostaniego mycia nic mi nie wychozdiły;| jescze mnie tak brzuch boli. mam ajkies humorki i w ogóle jestem nie do zycia.. ludzie??? :(

Gość Sija
ja od trzech dni zabezpieczam sie regulonkiem- puki co fantastic:D zero objawow - az sama sie boje bo chyba cos powinnam poczuc itp a tutaj nic:)

Gość tak to jest
Ja na poczatku branai tabletek tez zle sie cuzlam, mialam podobne objawy, tylko wlosy mi nie wypadaly. Powinno przejsc, czasami przechodzi dopiero po 3 miesiacach. Spokojnie to pierwsze opakowannie i poczatek, bedize dobrze ;) Ja sie zle czulam przez pierwsze 3 misiace na poczatku opakowania, jakis pierwszy tydzien a teraz ustalo juz zupelnie :) Tylko pod koniec opakowania zaczynaja bolec mnie piersi a u mnie jest to znak ze bedize krwawienie ;D

Gość tabsy
no to uspokojona jestem mój ginekolog też tak mówił.. no ale wiecie:D:D hormony szaleją ze tak powiem:D:D a najlepsze to jest ten spadek libido:D no cóz na razie nei będę sie kochac :d bo mam okres ale dalej:D??? boze zeby tylko nei spadłO:) Dzięki wam bardzo:) jestescie kochane:)

Gość tabsy
a jescze krwotoki z nosa ze 2 dni pod rzad zapomniałam mam.. ale moze to juz innej przyczyny chociaz nie wiem.. pytam sie po postu bo sie boje w sensie tabsów.. no bo to w końcu kieruje hormonkami

Gość tabsy
ale mi zabawne:D:D byc moze mam:D:D mój chłopok mówi ze jestem nie do żcyia.... *życia... sie smieje sie denerwuje

Gość gineknovynettki i hormonki ..