Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekrutacjaaaaaa

akademia medyczna- białystok-rekrutacja

Polecane posty

Gość rekrutacjaaaaaa

skłąda tam ktos papiery? bo ja wysłałam juz przelewem pieniądze tydzień temu i patrzę na tej stronie i nic. całyczas, żeby wysłać pieniądze i wysłac. że niby najpierw najpierw ten formularz pocztą im wysłać, co go wydrukowałam? ale na jaki adres? na normalny uczelni? bez żadnych dopisków,? i dopiero wtedy oni przyjmą ten przelew?

Gość rekrutacjaaaaaa
upu[u

Gość urazony jestem ...
Nie no powala mnie tępota niektórych ludzi ... i Ty chcesz być lekarzem ... Nie logowałem się na stronie AMB ale wszystko dla mnie jest jasne ... 1) Wpłacasz kasę na nr konta podany przez uczelnię. 2) W tytule przelewu umieszczasz imię i nazwisko oraz numer rekrutacyjny. 3) Następnie wysyłasz dokumenty ... (na wszelki wypadek dołącz dowód wpłaty, pieniędzy na ich konto). Akademia Medyczna w Białymstoku Biuro Rekrutacji i Promocji ul. Kilińskiego 1 15-089 Białystok tel.: (085) 7485473 No i w czym cała filozofia ??? A TAK APROPO ... kOBIETO TY SIE SPIESZ !!! PRZECIEZ 4 DNI CI ZOSTALY !!! JAK BEDZIESZ JE WYSYLAC POCZTA TO GRATULUJE ROZUMU !!!

Gość to była przenośnia
oj no priorytetem może wysłać ;]

Gość urazony jestem ...
No powiedzmy ... wiadomo jak działa nasza poczta ... a jak nie daj Boże jej dokumenty dojdą po 22 czerwca ??? Uczelnia wyraźnie piszę, że liczy się data wpływu dokumentów, a nie stempel pocztowy ... Po tym czasie dokumenty będą nieważne ...

Gość to była przenośnia
to już jej problem, skoro taki z niej bystrzak, to może i lepiej dla niedoszłych pacjentów, że nie dojdą ;)

Gość urazony jestem ...
:D

Gość to była przenośnia
tym sposobem uratuje kilka istnień ludzkich;] 🖐️

Gość rekrutacjaaaaaa
up

Gość właściwie to mozna powiedziec
Już nikt nigdy przez osobę o nicku "rekrutacjaaaaaa" życia pozbawiony nie będzie. :D