*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Chciałabym kupić sobie tabletki z beta karotenem. Czy w aptece mam powiedzieć, że chcę \'\'beta karoten\'\'? Czy orientujecie się, jaka jest cena? Daje to w ogóle jakiś efekt?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Nikt nie miał z tym do czynienia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katie91 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 KOSZTULE 8ZŁ JA SIĘ ZAPYTAŁAM TAK MI EFEKTU NIE DAJE ŻADNEGO ALE JEM BO SZKODA MI KASY A TAM JEST 91 TABSÓW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Nie daje żadnych efektów?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laluuuuuuuuuuuunia Napisano Czerwiec 18, 2007 daje efekty po dluzszym stosowaniu.. szybciej sie opalam.. ale uwazaj zeby nie przedawkowac bo moga zacza wypadac wlosy ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katie91 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 ja nie zauważyłam może są tylko o tym nie wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciastko z kremem 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 Są rózne zawartości beta - karotenu w suplemencie. Ja zawsze kupowałam 6-8 mg beta karotenu w tabletce.Radze to sprawdzić,bo mozna kupić 2-3 mg ,czyli małą zawartość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vnvnvnvn Napisano Czerwiec 18, 2007 ja biore solastyne forte az 15 mg betakarotenu cena 18 zł. efekt jest taki ze w koncu mam zdrowy koloryt cery i mogłam zrezygnowac z podkładu (jest i tak za jasny teraz) i pudru brazujacego. Zastanowilo mnie co z tym wypadaniem włosów bo u mnie sie znowu zaczęło mimo iż jestem po inetensywnej kuracji 3miesiące temu. Myslałam że poprostu efekt już minął i tyle. Zaczęłam 2 opakowanie i nei wiem czy brać dalej nie chcę być żółta bo to jaki mam teraz koloryt jest ok... Co poradzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xenia001 Napisano Czerwiec 19, 2007 Ja zaczęłam brać KAROVIT, czy ktoś zna??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach