Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieca laskaa

KTÓA Z WAS WAZY 57-60 KILO ????JESTESCIE ZADOWOLONE ZE SWEJ WAGI??

Polecane posty

Gość n.............
dziewczyny uwazajcie na ige!!!!!!!!!!!!!!!ona jest nie normalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość n.............
na moje to sharisse jest ok nie jestes gruba absolutnie sie nie powinnas odchudzac

Gość iga.
N... chyba raczej z Tobą nie jest dobrze ;). NA umyśle jestem zdrowa piękna i bogata więc proszę o trochę szacuneczku, chm? No już dobrze słonko ;)

Gość dietetyczkaaa
ASIA MA IDEALNA TALIE .DAWNO NIE WIDZIALAM TAKIEJ TALII JAKĄ ONA MA..NORMALNIE CHWALICIE TU NIERAZ DODE I JEJ FIGURE..SMIAC SIE CHCE ..DODA TO NAWET NIE SMIEPOMARZYC O TAKIEJ FIGURZE I TALII JAKĄ MA ASIA..TAKA PRAWDA..

Gość moim zdaniem dietetyczkaaaa
jest nienormalna:D A może ona też się zgrywa, trudno to rozpoznać:O Generalnie bardzo ciekawy topik:D

Gość n.............
iga ty nie masz szacunku dla nas wiec co sie dziwisz

Gość iga.
Dietetyczka dobrze się czujesz? ;) Idź się napij chłodnej wody to ochłoniesz po tym orgazmie estetycznym. Żal kobietko. To tylko ciało, kiedyś się zestarzeje i zdechnie ;) Spokojnie.

Gość heheehe też znam dietetyczkę
bardzo lubi oglądać fotki lasek z Kafe:D

Gość glnkVLNkl
a czy z dietetyczka wszystko wporzadku bo mi podpada

Gość iga.
Asiu już się nie musisz aż tak intensywnie za tą dietetyczkę podszywać. Tyle. Rozumiem że kochasz swoje ciałko ale bez przesady ;).

Gość dietetyczkaaa
Asiu a czy ty masz 53 w udzie w polowie czy pod samym posladkiem> napisz bo to wazne ..ile masz dokladnie pod posladkiem..mi sie wydaje ze jednak masz cos kolo 55 cm bo 53 to bysmiala chudsze nogi raczej i nie tak apetyczne:)

Ja mam 165 cm wzrostu i waze 60 kg i mimo ze wg bmi moja waga jest ok to czuje sie strasznie z taka waga, nabralam cialka przez ostatni rok, boczki, sadelko na brzuchu, troszke mi w nogi poszlo..jednym zdaniem, jesli czujecie sie zle w swoim ciele i chcecie cos zmienic to niestety ale musicie ( i ja tez ) ruszyc dupki i cwiczyc..

Gość dietetyczkaaa
zal mi was .poproscie asie by wam wyslala tą fote to same sie zszokujecie jakie ma cialko.

Gość glnkVLNkl
dietetyczka ty sie zakochalas w tej asi czy co zachowujesz sie jak lesba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość iga.
A bo mi wisicie i powiewacie N... co za tym prowadzi ,że tylko czekam aż w końcu któraś z was poczuje co to znaczy brzydota ;). Całuski.

Moze to facet? Podszywa sie żeby wyłudzić zdjęcia? :D

Gość n...........
tak strasznie jestes zakompleksiona ze szok!!!!!!!!!!!!!!! myslisz ze tylko ty masz kompleksy ja tez mam i co z tego nie jade po wszystkich laskach!!!!

Gość oczywiście że dietetyczka to
FECET osoba z tym adresem mailowym ciągle wchodzi na topiki, na których laski piszą na przyklad o swojej hcudości i wysyłają sobie wzajemnie fotki ten gościu często podaje się za taką chudą laske i sam prosi o wysłanie jemu fotek i obiecuje, że odeśle swoje tylko, że do tej pory nikt jej (JEGO) fotek nie dostał:D

Kobitki...Gruba czy chuda, niska czy wysoka, bladynka czy szatynka...Jestesmy KOBIETAMI.kazda z nas jest piękna:-) Czy nie mam racjii??? Niech ktoras powie, ze nie...

Gość fjksdgjkfhejks
tak dietetyczka to facet????????????????? ja bym nie wyslala zdjecia

oj, nieładnie:D Swoją drogą, jak można wysyłac obcym ludziom z netu swoje zdjęcia:O

Gość fjksdgjkfhejks
widzisz nie ktore tak robia!!!!!!!!!

Gość iga.
Moim zdaniem Asia nie wysłała swojego zdj. Cóż, inwerso. Niektóre są kobietami a nie które są podróbami. Asia akurat jest kobietą. Jeśli tylko Ty N widzisz te swoje rzekome kompleksy to to nie są kompleksy.Idź do psychologa Jeśli inni Ci je wypominają to w takim razie witam w klubie i żaden psycholog tu nie pomoże.

Gość kotyuio
fajny topik!!! kontynuujcie

Gość n............
blizna po oparzeniu i rozstepy to nie moga byc kompleksy?????????????????????

Gość iga.
Uwierz mi- NIE ;). I oby nie były.

Gość n............
ale dla mnie to sa kompleksy i mi to strasznie przeszkadza

Gość iga.
Tylko Tobie przeszkadza. W takim razie idź z tym do psychologa. Też mam bliznyi rozstępy. Ale w porównaniu z całością nie zaliczam tego do kompleksów.

Gość dietetyczkaaa
wy jesyescie chore????nie jestem lesbą ??co to ma znaczyć do kurwy nędzy?najopierw lesba a potem facet?a moze jestem zofilką >?>? niemoge sien achwaic asi bo ma sliczne cialo i do razy mnie wyzywaja od lesb.. sama jestem chuda i bardzo zazdroszcze asi ..a dziewczyny któym posłąlam swoje foty potwierdzą ze jestem dziewczyną ..bo wiele razy wysyłalam sowje foty i niekoniecznie wam kretynki.

Gość przeciez dietetyczkaaa to
"chudzinka", ktora codziennie zaklada tapik o tym jaka to jest strasznie chuda ważąc 58 kg przy 170 cm(chociaz dla zmyłki i tak zawsze podaje troche inne wymiary)