kika*** 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 po jakim czasie od rozpoczecia brania tabletek anty moga sie pojawic ewentualne skutki uboczne? biore rigevidon trzeci dzien, dodam ze sa to pierwsze tabletki antykoncepcyjne jakie przyjmuje i chcialabym sie dowiedziec, po czym moge sie zorientowac,ze cos jest ze mna nie tak? z gory dziekuje za odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powinno Napisano Czerwiec 18, 2007 skutki uboczne ciezko przegapic. Mnie libido spadlo do zera, p[jawily sie bole glowy, naczynka krwionosne staly sie slabe..bole glowy i libido spadly juz po 1 miesiacu brania. a po pol roku mialam niezla depreche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika*** 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 czyli po kiklu dniach ie bede mogla nic stwierdzic? dopiero po okolo miesiacu plus minus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powinno Napisano Czerwiec 18, 2007 dokladnie tak..u mnie bole wystepowaly przed i w trakcie krwawienia z odstawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika*** 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 hm.. nie wiem, w sumie sie zaczelam troche obawiac, czy wszystko bedzie ok,bo takie hormony to mega ingerecja w homeostaze jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika*** 0 Napisano Czerwiec 18, 2007 no ok, a jaka skutecznosc maja tabsy anty? 99%, czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powinno Napisano Czerwiec 18, 2007 bardzo wysoka. Masz racje, ze hormony to ingerencja, ale cos za cos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach