Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _nitokris_

seks w malzenstwie

Polecane posty

Gość _nitokris_

Czy czesto tak sie dzieje, ze seks w malzenstwie powszednieje? Nasz seks juz nie sprawia takiej przyjemnosci jak kiedys. Jest szybko, beznamietnie i wogole bleee Mam wielka ochote na ekscytujacy seks, ale z moim mezem sie chyba nie da. Rozmawialismy kilka razy na ten temat, ale niewiele sie zmienilo:( Jakie sa wasze doswiadczenia?

jak w kazdym małżenstwie sa okresy aktywności seksualnej wieksze i mniejsze gdy nastepuje przesyt Wowczas należy na jakis czas zapomnieć o seksie jak parter jest z mniejszym temperamencie zastapic masturbacja

Gość _nitokris_
Latwo powiedziec, trudniej zrobic:) Na dluzsza mete to nie dziala.

Gość _nitokris_
a czy moze to byc przyczyna ze za czesto daje menelom spod dwroca?

Gość nigdy więcej
Niestety mam to samo, czyli zero satysfakcji z sexu:( Wszystko jest tak przewidywalne, że aż boli. W każdej chwili wiem, co zrobi, jak mi każe się zachować, ech... beznadzieja. Z tym, że u mnie nie było tego ognia od samego początku. Może jesteśmy niedobrani sexualnie? Teraz w ogóle nie mam ochoty na igraszki. Wole zdrowy sen:P

Weź sie w garść i przestań myśleć o obcych samcach wariatko to do niczego dobrego Cie nie doprowadzi będziesz srogo tego żałować! Wspomnisz co Ci mówił Jonny Bravo

_nitokris_ ja mam tak z żoną :D przed slubem był super ..po żubie dziecko i sex jak po równi pochyłej ciągle w dół..... żonie jakby przestało sie chcieć :D

Gość żaneta_ta
u nas nie zawsze jest różowo, ale.. mamy na to sposób razem oglądamy filmy, rozmawiamy co byśmy chcieli spróbować

Gość żaneta_ta
czasami zabawiamy sie z psem sasiada, szkoda ze zamkneli Simona Mola on umial rowno pojechac w kiszke mnie badz meza i to bez gumy

Gość żaneta_ta
a po porodzie było bardzo źle z mojej strony był opór i brak chęci ale to blokada psychiczna czy ja jeszcze go pociągam czy go zaspokoję???????????? mnóstwo pytań i wątpliwości

Gość żaneta_ta
bardzo zabawne, jeżeli jest tu ktoś ograniczony umysłowo to pomylił strony

Gość żaneta_ta
a najgorzej bylo pierwszy raz klocka polknac nie moglam wziac do ust to nawalim mi prosto w przelyk

Gość żaneta_ta
i co zabrakło weny?????????????????

Gość _nitokris_
Wielkiego zaru nigdy u nas nie bylo, ale najgorzej tez nie bylo. A teraz wszystko sie zminilo:( Moze jakos uda nam sie to wszystko poukladac. Tylko jak?

Gość _nitokis_
Dodam, ze my nie mamy dzieci. Jestesmy sami dla siebie, a nie umiemy tego wykorzystac.

Gość żaneta_ta
dobra spadam maz wlasnie idzie widze ze niesie kwiaty bede musiala mu dac d.upy bo nie mamy wazonu :(

chociaż jeżeli ktoś jest gotów na kompromis to bardzo dobrze jednak nie za wszelką cenę

Gość _nitokris_
Rzomawialismy na ten temat...kilkukrotnie. Niestety to byly tylko obietnice. Uslyszalam kilka rzeczy, ktore pozostaly tylko slowami. Nigdy nie przeistoczyly sie w czyny:( Ja juz koncze na dzis. Dobranoc.

Gość _nitokris_
fidodido-u mnie zupelnie na odwrot. Ja mam ochote na szalony seks, maz nie:( I mam wrazenie, ze z kolejnym miesiacem jest coraz gorzej.

Gość _nitokris_
ide postawie kloca i posmaruje sobienim pachy i piety

Gość __nitokris_
albo podszywac , tak mnie to podnieca ze smaruje sie moczem geparda

Moze powinnam sobie poszukac jakiegos substytutu seksu? Cos, co by zajelo moje mysli, wciagneloby mnie bez reszty. Moze wowczas nasze problemy lozkowe nie bylyby takie wazne juz:) Tak.....zeby to bylo takie proste:)