Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absynt - naprawdę jest

halucynogenny

Polecane posty

? przecież jest na bazie anyżu i piołunu więc skąd te halucynacje???

o cholera, w polsce nie można tego kupić? a takie dobre było

na drugie mam Specjalna Okazja :D :D :D

Gość absynttttt
ma wstretny anyzkowy smak ale bardzo daje po glowie i dobrze znieczula

Gość sads
jest robiony na bazie zielska, a to w polaczeniu z alkoholem (80%) powoduje haluny. Sam sprawidzilem, polecam:)

a co sie widzi :D serio pytam :D widzialam film eurotrip tez to pili :D

Gość sads
No nie wiem co sie widzi. Ja wiem co ja widzialem. Gadalem z osobami ktorych nie bylo w pokoju, dziwne stworki i jakies kolorowe plamki przed oczami...w sumie nic specjalnego:)

Nic specjalnego :D stworki ktorych nie ma to nic specjalnego :D niezle niezle.

Gość sads
nie stworki tylko ludzie:) Dla mnie nic specjalnego pod tym wzgledem ze jak juz halucynowac to na calego:)a to bardziej pod schizofrenie podchodzi:P

Dzieci, ale używania piołunu do produkcji absyntu to już dawno zaprzestano... Teraz sobie można absynt kupić np. na Słowacji, ale tez czasami w innych krajach, nawet w Polsce. Tyle, że to ma ok. 70% alkoholu A piołun: Nie zaleca się amatorskiej uprawy i zbioru bylicy piołun, ponieważ stosowanie bez zaleceń lekarza może przy przedawkowaniu prowadzić do silnych zatruć i zaburzeń czynności mózgu. Działa porażająco na ośrodkowy układ nerwowy. Może prowadzić do ustania oddychania. Uprawa tego jest nielegalna, a sam piołun trujący w nadmiarze, teraz się już inaczej absynt wytwarza.

Pisze się, że jest to radycyjna nalewka na piołunie, anyżu i innym zielsku, ALE dzisiejszy absynt juz nie jest na piołunie i na pewno nie można mieć od tego halunów:) Wypiłam w swoim życiu wiele flaszek i wiem cos o tym;) Chyba, z ektos jest wrażliwy na wysokoprocentowy alkohol lub autosugestię... Olejek z piołunu był cholernie gorzki i po to go stosowano. Ale teraz są już inne metody.

Gość forum romanum tego forum
Ty pilas i nie mialas, inni pili i mieli. W Polsce jest zakazana sprzedaz absyntu. Tak wiec postaraj sie o bardziej rzetelne informacje

Tak, jest zakazana, tak samo jak marihuany:O I co z tego???:O Napisałam, że w Polsce też można dostać:O A informacje mam rzetelne, bo mój kolega jest po biochemii, interesuje się używkami, zwłaszcza halucynogennymi, także wie, co w trawie piszczy:classic_cool: Niejedno żeśmy razem wydoili. I nie były to krowy:p A absynt nie ma działania halucynogennego. Oprócz tego, że dokładnie zostałam poinstruowana, jak powstaje, spośród 11 osób, z którymi piłam absynt szklankami wręcz, nikt nie miał żadnych chorych akcji, także nie wiem, skąd bierzecie te informacje🖐️

Gość .zminy.
taaa halumy po absyncie ? :D za duzo legend:) ludzie nie dajcie sie wkrecic, sprawdzcie sklad a potem gadajcie o halumach ....