Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zła_gospodyni

CZY KTOś JESZCE NIE LUBI PRAC W DOMU??????????

Polecane posty

enamorada pozazdroscic chlopaka... ja jestem ostatnia do takich rzeczy, zreszta tak naprawde to nawet nie potrafie prasowac wlasnie dlatego, ze tego nie znosze, ale ja to mam po mamie ;-)

gotowac owszem ugotuje ale potem zazwyczaj mam pol dnia sprzatania po nim tak wiec dziekuje :-o

jeszcze nie mieszkamy razem (ja i on), ale lubimy gotowac oboje nienawidze: zmiany poscieli, mycia sztuccow, prania recznego, scierania kurzu okurzanie ujdzie w tloku lubie myc okna i lustra

a ja w sumie to lubie tylko bawic sie w kuchni i to tez nie zawsze... chanell czy twoj mezczyzna jak cos robi to non stop cos od ciebie potrzebuje?? np. zebys mu cos podala, postawila wode itp...??

Gość ja różnicy w wyglądzie
a wy pracujecie tak jak mężowie/faceci czy siedzice w domu?

no to lepiej (chyba ;-)) u mnie jest tak, ze jak ja cos robie to robie to od poczatku do konca, jak on wchodzi do kuchni to nie jestem w stanie zajac sie soba bo co chwile slysze wolanie z kuchni bo on np ma brudne rece i nie moze wody postawic, albo robi sos do spaghetti i moglabym w tym czasie makaron ugotowac itd, itp... 😡

ja pracuje 2-3 dni w tygodniu, ale jak wracam to dopiero kolo 17-ej, on pracuje codziennie i konczy prace o 14:30

ja pracuje, w handlu po 10 godzin dziennie czasami mam 5 dniowe maratony z jednym dniem przerwy i ten wolny dzień powinnam przeznaczyć na odpoczywanie, zabawe z dziećmi, porządki i inne takie

Gość ja różnicy w wyglądzie
jak kończy o 14.30 to pewnie zaczyna o 6 albo cos w tym klimacie?

ale nie jest tak zawsze czasami jest odwrotnie tzn dwa dni wolnego dwa dni pracy i znowu wolne wtedy łatwiej zapanować nad rodzinką i domostwem ale i tak szkoda mi czasu na te domowe prace

co lepsze duzo wczesniej nie wstaje bo ja rano musze wyjsc z psem i pare rzeczy w domu zrobic a on tylko wstaje, myje sie i jedzie, poza tym on dojezdza do pracy jakies 10 km a ja 40 i to busem!!