Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zła_gospodyni

CZY KTOś JESZCE NIE LUBI PRAC W DOMU??????????

Polecane posty

zanim wyszłam za mąż twierdziłam że kuchnie przerobie na dodatkowy pokój będę miała tylko mikrofalę i czajnik elektryczny i jednorazowe naczynia

Gość ja różnicy w wyglądzie
zasadniczo ja uważam, że więcej w domku robi ta osoba, która wcześniej wraca/jest w nim dłużej.

Gość fiśka kamiśka
nie lubię: prać wieszac prania ściągać prania prasować myć podłóg nie cierpię mogę odkurzać mogę myć okna nie lubię wyciągać ze zmywarki( która ostatnio coś nie domywa) lubię gotować, ale jak ktoś doceni jednakże jestem obecnie sama z dzieckiem i nie mam zbytnio wyboru, jak ja nie zrobię to nikt nie zrobi, ale też nikt się nie czepia

na szczęście- mąż kupił zmywarkę - na szczęście wkładać mogę i wyjmować te naczynia nie muszę odmaczać rąk ( a nie mam ani akryli ani żeli) pralka pierze wieszać mogę tylko te kurze i prasowanie przyda łaby się suszarka ale nasze materiały nie są przystosowana do takiej technologii

Gość fiśka kamiśka
ja mam suszarkę ale używam jej praktycznie tylko zimą i głównie do ręczników , bo gniecie niemiłosiernie i zmniejsza sztuczności. Po prostu nie do wszystkiego się nadaje, ale jak syn był mały to do pieluch i bawełnianych ubranek się sprawdzała