Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika P.

MIKRODERMABRAZJA MARY KAY

Polecane posty

Witam Wczoraj na jakimś forum ,tylko właśnie nie pamiętam na jakim przeczytałam o mikrodermabrazji firmy Mary Kay. Pisała o niej dziewczyna i polecała kupić na Allegro. No i właśnie ja kupiłam, tylko, że na Allegro nie ma napisanego, jak używać tego zestawu. Więc jeśli ktoś wie, niech napisze, jak się go stosuje?

weronika kupiłaś na allegro wiec możesz sie spodziewać że produkt bedzie oszukany a w kazdym razie nie będzie efektów bo czesto sa rozcieczane lub maja zupełnie inna zawartosc tak słyszałam własnie o mary key na allegro jesli chcesz miec 100% satysfakcje kup orginał i niepisze tego tylko dlatego ze jestem konsultantka ale naprawde jeszcze jak nia niebyłam kupiła moja kumpela w ten sam sposób i sie bardzo rozczarowała wrazie co służe pomoca i zapraszam na bezpłatne wupróbowanie kosmetyków MK andziulka19@o2.pl

Gość Polecam ci
skorzystać jednak z profesjonalnej mikrodermabrazji w gaboinecie kosmetycznym, bo tylko tak zobaczysz efekty. w domu nie da sie tego zrobic.

Gość Polecam ci
skorzystać jednak z profesjonalnej mikrodermabrazji w gaboinecie kosmetycznym, bo tylko tak zobaczysz efekty. w domu nie da sie tego zrobic.

Gość Martaavvd
Zapraszam do kontsktu ze mną: mgoleba@onet.eu :) Jestem konsultantką. Zestaw jest rewelacyjny, poprawia cerę, jest wydajny, wrecz cudowny. Zyskujesz niezaleznosc, bo sama siebie rozpieszczasz za male pieniądze, dazysz do piękna :) Pozdrawiam!