Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjeeeejjejjejejejejejej

mojego męża od miesiąca boli jądro

Polecane posty

czy to moze byc cos powaznego??

owszem, na przykład nowotwór :) ale po co iść do lekarza nie?

Gość frankA_19
no wiesz co?? jezcze go nie wyslalas do lekarza??:. wiesz coto moze byc?? albo tak jak wyzej - moze nowotwor albo (ja o czyms takim czytalam) te takie "przewody" laczace ze soba dwa jaderka mogly sie "zaplaac" i to nie jest przenosnia.. oni maja wlansie takie niby niteczki ktore ulatwiaja polaczenie jaderek a jak sie zaplataja to trzeba zabieg zrobic, no chyba ze same sie poprzestawiaja:):) badz dobrej mysli i moze sama najpierw sprawdz (dotykajac) czy nie ma tam jakis wypuklen itp.. bo wiesz jak to faceci:/ zero delikatnosci i sam sobie moze nie wyczuc a ty masz napewno delikatniejsze i czulsze raczki od niego... mowie ci!! zbadaj go podobnie jak swoje piersi... delikatnie i po kawaleczku a jak zaboli go w okolicy moszny czy tych "przewodow" to do lekarza szybciutko:*

Gość nie tak łatwo
wysłać faceta do lekarza.Niech idzie do urologa.Ale sprawdź czy urolog ma aparat do usg z nasadka do jader.Jeżeli nie to niech maż zrobi najpierw prywatnie usg jader i do lekarza dopiero z wynikiem.Zaoszczedzisz mu stresu i kasy na jedna wizyte.i niestety trzeba jak najszybciej.To mogą być zylaki.Niestety w takim wypadku potrzebny jest zabieg:O

no chyba że mąż woli kastrację :) jak zmiany będą zbyt zaawansowane to straci swoją męskość na właśne życzenie

NIEWYSłALAM GO BO PRZYZNAł SIE DOPIERO W WEEKEND ZE GO BOLI DO LEKARZA WYSłAC TO KOSZMAR FAKT A UROLOGA PRYWATNIE NIEMA U NAS

Gość nie tak łatwo
u nas też nie ma urologa niestety.Ale usg w kazdym wuiekszym sasiednim miescie zrobisz.Umawiasz się na dzień i godzine telefonicznie najcześciej.A urolog niezbędny w takim przypadku:( Wiem z doświadczenia że trzeba działać szybko. Co do nowotworu którym straszą niektórzy-zbiera ogromne żniwo,ale to problem najcześciej młodych chłpców.Niestety to nie regóła więc pedem do lekarza

mojego faceta tez kiedyś bolało poszedł do urologa, miał zrobione USG i sie okazało że ma piasek w nerkach i ten piasek dostał sie do moczowodów i nasieniowodów i stąd ból dostał leki i wszystko przeszło ale jego kolega ma nowotwór jądra i też sie od zwykłego bólu zaczęło :O :O dlatego mój facet sie przestraszył i na drugi dzien juz do lekarza pobiegł ;) i dobrze !