Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Nowak

Kiedy zakonczenie roku w przedszkolu?

Polecane posty

Gość Jan Nowak

Gość wera1234
Ale chcodzi ci chyba o impreze z wręczaniem dyplomików to kązda grupa robi indywidualne albo zbiorowo całe przedszkole robil imprezke i każde przedszkole w innym dniu ale na pewno w czerwcua a potem przedszkole dalej działa bo zazwyczaj przedszkola maja tylko jeden miesiąc zamknięte czyli albo sierpień albo wrzesien.

Gość Jan Nowak
chodzi mi o to kiedy konczy sie rok szkolny w przedszkolu

Gość Bebe confort
Niektóre przedszkola mają dyżur w wakacje więc kończy się rok dla nich np pod koniec lipca(chyba ,że mają dyżur w sierpniu).

Gość transwestytka
jesli nie maja dyzuru to 30.06

Gość wera1234
czyli co dla zerówkowiczów? obowiązkowo zerówkowicz powinien w piatek 22 czerwca miec zakonczenie i rodzic może dzicka juz nie dawać , a dzieci które chodzai musza chodzić do przedszkol chodzą na okragło 11 miesięcy i idą na impreze kiedy przedszkole robi impreze czy może to być dajy na to 20 czewca, a potem dalej do końca czerwca chdzą i dalej jak w lipcu jest otwarte do w lipcu też.

Gość Jan Nowak
o zgrozo... :-0

Gość durny facet
Przeciez pisze ci dziewczyna że w żłobkach jak i w przedszkolach nie ma tak naprawde końca roku bo sa nieczynne tylko jeden miesiac w wakacje albo lipiec albo sierpień więc dzieci moga chodzic i do końca lipca jezeli w sierpniu jest nieczynny albo do końca czerwca jeżeli w lipcu jest nieczynny.A koniec roku to robia sobie indywidualnie.Durny facecie.

Gość wera1234
więc zacznij sie swoim dzieckiem interesować i po prostu w przedszkolu się dowiedz kiedy macie impre. Założe sie że matka twoje dziecka wie i oewnie ci to mówiła ale tówj mózg wilkości tiktaka nie jest w stanie tego spamiętać

Gość Jan Nowak
😭

Gość Bebe confort
Jasiek nawet beczeć nie umie......

Gość transwestytka
bebe :D:D:D a Ty Jasiek nie becz tylko sie uklon i przepros :)

Gość giraaaaaaaaa
do przedszkola chodzi się nonstop bez sobót i niedziel 11 miesięcy , jest jeden miesiąc przerwy albo w lipcu albo w sierpnui i co roku przedszkole ten miesiac zmienia, czyli raz jest wolny lipiec raz sierpień, a w czewrcu chodzi się do końca natomaiast rok szkolny jak pytałes kończy się 22 czerwca, - nawet w przedszkolu, czyli dzieci, które dawane są z obowiązku szkolnego do przedszkola do zerówki , rodzic może juz nie dawąc po 22 czerwca, a jesli chce po zakończeniu czyli po imprezie wręczania dyplomików dziecko może sobie chodzić dalej.

Gość Bebe confort
Gira......piszesz nie prawde.Przedszkole ma w jednym roku dyżur w lipcu lub sierpniu a w następnym roku tego dyżuru niema.Tylko inne przedszkole w dzielnicy. A ty Jasiek chociaż podziękuj za to że my "głupie baby" odpisujemy Ci na Twoje durne pytania

Gość Jan Nowak
no wlasnie co roku nie ma dyzuru, tylko inne ma. No dobra dziekuje Wam :-)... cholerne baby :classic_cool:

Gość giraaaaaaaaa
pisze prawdę w moim przedskolu jest jedn miesiąc wolny i w każdym w e wrocławiu tak jest natomaist w miesiącu wolnym można dziecko oddac do innego przedszkola które dyzyruje wtedy, ja dawałam dziecko do przedszkola nr 149 o d 3 roku zycia do 7 i przez te lata tak było 1 miesiac wolny takę bardzo prosze nie piszcie że ja pisze nieprawde bo wiem co piszę i chce pomóc gościowi ale on sam nie wi o co mu chodzi, czy che dawac dzicko nonstop czy chce juz zabrać.

Gość giraaaaaaaaa
prosze bardzo zadozńcie sobie z ksiązki do każdego przedszkola a nawet żłobka we wrocku i tylko jeden miesiąc jest wolny a nie dwa ! nie dałoby się wtedy pracować atak mozna miesiąc zorganizowac jakos dziecku , nigdy nie oddawałm dziecka do innego przedszkola dyżurującego.

Gość Nie proście więcej
Widocznie Wrocław jest wyjątkowy.Bo w łodzi tak niema...

Gość giraaaaaaaaa
bebe confort zastanawiam sie czy ty dawałas dziecko do przdszkola kiedykolwiek?

Gość Bebe confort
To zastanawiaj się dalej.......chodził do pszedszkola od 3 roku życia...coś jeszcze?

Gość Bebe confort
rz.....

Gość giraaaaaaaaa
a drugie tyle pewnie w sierpniu wiec na 100 % co roku zminiają ten jeden miesiac

Gość giraaaaaaaaa
co prawda tam jest mowa o 2002 roku (w Łodzi) ale pewnie teraz jeszce więcej ma dyzur, takze nie chcrzancie dowiedzcie się w swoich przedszkolach

Gość Nie proście więcej
Czegoś nie zrozumiałaś,przedszkola mające dyżur np w 2006 roku w wakacje tego dyżuru nie mają w 2007 roku. Czyli np: przedszkole nr 208 miało dyżur w zeszłym roku w lipcu a w tym roku przedszkole w wakacje(całe) jest zamknięte.Więc rodzice którzy nie mają co zrobić z dziećmi w wakacje szukają innego dyżurującego przedszkola.Ka Pe Wu???????

Gość giraaaaaaaaa
Nie proście więcej, ja napsiałam że moje przedszkole co roku ma dyzur w innym miesiącu raz w lipcu raz w sioerpni co oznacza że jeden miesiąc co roku ma wolne Kapewu torbo! A ty mi napisałas że w wrocku jest zatem inaczej nic w Łodzi a ja ci napsałam że nie oarwda bo az 18 przedskoli w otwarte w lipocu a druga połowa w sierpniu wiec jest tak samo jak we wrocku Kapewu ciemniaku! Więc o co ci chodzi?

Gość transwestytka
no teraz to sie zachowujecie nie jak durne baby tylko jak baby na bazarze :D:P

Gość giraaaaaaaaa
widac dajesz dziecko do malutkiego przedszkola gdzie zamykają na dwa miesiące bo im sie nieopłaca dla 10 osób siedziec wiec wysyłają do tych przedszkoli duzych. A wracając do tematu ja odpowiedizłam zgodnie z prawdą gościowi na pytanie w topicu.

Gość giraaaaaaaaa
i posumowująca dla Jana przedszkola sa otwarte są 11 miesicy niektóre tylko 10 miesięcy ale w dalszym ciągu zakonczenie roku szkolnego tzn data jest talk jak powyżej to opisałam.