Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popieprzenie z poplataniem

Jak to rozumieć???

Polecane posty

Kidedy jednego dnia mężczyzna mówi, że do pełni szczęścia brakuje mu tylko mnie, a później, kiedy mówię, że muszę na jakiś czas zniknąć...bo sama nie wiem, co dalej z tym uczuciem, on mówi, że czeka na znak ode mnie i przestaje pisać....:O Jak to rozumieć? Przecież, gdyby mu bardzo zależało nie pozwoliłby odejść? Prawda?

Gość psikutaczarny
Mocno cię kocha, pozwala ci odejść do szczęścia :D :p :p

bo ja jestem w długoletnim związku....a on moja dawna miloscia

Rozumiec należy to tak, że to ty go \"wypuszczasz\" i oczekujesz od niego dowodów miłości i błaglanych próśb o twój pworót Mądry nie da sie na to nabrać ;) A głupi....hmmmm.........brnie.............

może podświadomie chcę go sprawdzić?....nie wiem...zauważcie, że kiedyś właśnie przez to, że uciekłam też nie byliśmy razem, a teraz po latach taka sama sytuacja. Powiedział mi, że gdybym wtedy powiedziała jasno, że chce być z nim, byłabym, a teraz nie wiem :O

dziewczyny, pomózcie 😭

ja chce mieć pewność....zostane z tym, z ktorym jestem teraz, ale co tamten czuje????????

Gość nudze się troche
a później, kiedy mówię, że muszę na jakiś czas zniknąć...bo sama nie wiem, co dalej z tym uczuciem... facet pomyslał sobie w tym momencie że cały wasz związek jest nic nie wart ,jak ty juz teraz masz takie wątpliwości to co by było 2 lata po ślubie ? nie łudź się skompromitowałaś sie tymi słowami i on pewnie sie zastanawia czy wogóle jeszcze chce z toba być walczyć miałby o ciebie? dziecko takie rzeczy to tylko w filmach a w miłosci nic na siłe

ja walczyłabym, gdyby mi zależalo...wczesniej juz mnie tak stracil, bo kiedy powiedzialam, ze jemu daje wybor....nie wybral....pozniej mowil, ze gdybym dala mu jasno do zrozumienia, bylibysmy ze soba....teraz ta sama sytuacja!!!! nie wiem :(

Gość matka swojej córki