Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojciech Gąsowski

Kobiety to już nie to co kiedyś !

Polecane posty

Gość Wojciech Gąsowski

teraz nastawione są na łatwe , wygodne życie, najlepiej za kase faceta. Patrzcie co wy teraz wymagacie od faceta: ładny , zadbany, z kasą , wykształcony itd.....to już lepiej wychodzi się na sponsorowaniu studentek... niż na związku A faceci tylko chcą abys mu sie podobala...

prawda ale jak juz bede to wszystko mial to chyba lepiej pozostac samemu... bo wtedy od kobiet nie mozna sie odgonic.. a za kase w dzisiejszych czasach kobiety sa w stanie wiecej zrobic niz z milosci...

Gość tamma
w życiu się nie poddam :D:D:D

Gość Wojciech Gąsowski
Ten dobrobyt niestety bardzo zle wplynal na was, za komuny jak wszyscy mieli tyle samo bardziej patrzylyscie na charakter...

Gość Wojciech Gąsowski
a co maja zaprzeczac ? przeciez wiedza na co patzra przy wyborze faceta co sie dla nich liczy...

normalnie sie ubawie tu... jak mozna miec pretensje do chlopaka ze nie chce zabrac ja na wakacje do egiptu... hehe

Gość Wojciech Gąsowski
Bo w Cosmopolitan napisali, że jak cię kocha to ci zafunduje Egipt...Nie wiesz , że teraz normy zachowań wyznaczają gazety w stylu Joy, Cosmopolitan, Shape , Vouge itd

Gość pokika
A faceci tylko chcą abys mu sie podobala...no i sam sobie odpowiedziałeś, po co kobietom facet z kasą, żeby mu sie podobać, a to niestety jest kosztowne

Gość kobiałka_młoda
"Patrzcie co wy teraz wymagacie od faceta: ładny , zadbany, z kasą , wykształcony itd" Hmm co do zadbania to wybaczcie chłopcy, ale niechluja chyba nikt by nie chciał :P Ładny ? Hmm, to zależy co rozumiecie przez to słowo :P Każdy ma inne poglądy na ten temat i gusta ;) Od kobiet wymagacie tego samego ... :classic_cool: Co do wykształcenia to akurat też chyba wyolbrzymiacie (no może wykształcenie poststawowe to przesada, min. średnie :P )

tylko czemu facet musi zarabiac na to zeby jego kobiet mu sie podobala to nie rozumiem... i jeszcze na to zeby on sie jej podobal..

Gość Wojciech Gąsowski
znam bardzo ładną kobiete która każdemu facetowi się podoba...a wcale się nie maluje, chodzi w jeansach i zwykłych bluzeczkach, to wam sie wydaje ze aby sie podoac trzeba miec kase...zreszta wydaje mi sie ze teraz kobiety tez pracuja nie ?

Gość kodsnc
i z perspektywy czasu, myślę, ze baby, które tak robią mają rację, bo facet i tak zostawi taką co nie leci na kasę, na taką wypinndrzoną. Bo dla facetów ważny jest wygląd, a myślisz, że facet doceni twoją oszczędność/ Nie będzie się uganiał za innymi. Dlatego dziewczyny-inwestujcie w siebie i dojcie ich ile sie da. Jeżeli wy tego nie zrobicie zrobią to inne

no wlasnie ja cenie w kobiecie naturalnosc... jak bym chcial inna to bym sobie gumowa lalke rownie sztuczna kupil...

Gość kodsnc
i z perspektywy czasu, myślę, ze baby, które tak robią mają rację, bo facet i tak zostawi taką co nie leci na kasę, na taką wypinndrzoną. Bo dla facetów ważny jest wygląd, a myślisz, że facet doceni twoją oszczędność/ Nie będzie się uganiał za innymi. Dlatego dziewczyny-inwestujcie w siebie i dojcie ich ile sie da. Jeżeli wy tego nie zrobicie zrobią to inne

Gość prawdziwyyy facet
koles to jakas bzdura co napisales. Naogladales sie reklam gdzie obok super fury stoi napalona laska i uwierzyles w to..? Kazda panna chce tego samego-prawdziwego mezczyzny, ktory bedzie troche nad nia panowal ale co nie oznacza ze nie bedzie jej szanowal i nie bedzie czuly. No ale jak panna trafia na samych frajerow..? no to jasne że wybierze najbogatszego FRAJERA

Gość kobiałka_młoda
"znam bardzo ładną kobiete która każdemu facetowi się podoba...a wcale się nie maluje" a skąd wiesz, że wcale? może robi to tak umiejętnie lub delikatnie że Ci się tylko wydaje? To takie nasze babskie tricki ;)

Gość Wojciech Gąsowski
Stary ale to widać jak nie wiem, dla współczesnych kobiet największą wadą faceta jest brak dużej kasy, a jak widze zdegustowane miny dzwudziesto pare latek , że musi jechać tramwajem a nie samochodem to poprostu rece opadaja..

nie należy generalizować - są różne kobiety, nawet takie, które nie lecą na kasę! przykład - ja ;)

to wczoraj przeczytalem tu nie zly tekst... jakas napisala ze miala faceta przez 4mc jezdzil mercem zabieral ja do drogich hoteli i dokladnie dodala... \"wiecie te twarze zazdrosnych kolezanek\" i byla juz zakochana na maxa... no szkoda tylko ze koles byl kryminalista...