Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojciech Gąsowski

Kobiety to już nie to co kiedyś !

Polecane posty

Gość kobiałka_młoda
hmm, to może spójrzcie chłopcy na to z innej strony ... sami sobie wybieracie właśnie takie panny, które są puste i wygodne - zapewne wypindrzone, na obcasiku, odpicowane że hej ... więc nie dziwcie się (swoją drogą latanie na 9cm obcasie jest okropnie męczące ;)) być może wybieracie takie, które wcześniej były wożone non stop samochodem - więc się przyzwyczaiły - normalka. Człowiek się przyzwyczaja do wygody, do niewygody niestety trudniej :o taka mentalność

a te co nie leca na kase maja wymagania z ksiezyca! chca np. zeby facet mial klase i byl wierny. Pomylone jakies te baby :D

no zawsze facet ma wine... tak oczywiscie... hehe tylko spojrzecie na siebie... dobra lece pod prysznic i pozniej zawiesc kumpla z jego kobieta do teatru... A ja tym czasem z wyboru wole pozostac sam... tak jak wielu facetow w UK.. i w ktotce bedzie tak samo w PL...

zgadza się - niestety na wymarciu :( jak patrzę na niektóre dziewczyny to robi mi się słabo - wytapetowane, stringi wyłażą aż do talii, tipsy w żarówiastym kolorze i jeszcze - jakby tego było mało - wulgarne :O nie rozumiem, jak takie bazarówy mogą się Wam podobać, mężczyźni :O

uczciwoscia za wiele sie nie dorobisz w Polsce wiec nie licz ze strony takiego faceta na wiernosc...

ach przestańcie każy sam dokonuje wyboru partnera skończyły sie czasy gdy wybierali ich rodzice. jeśli chciałabym kolesia z kasą to bym takiego poszukała, aprawde mówiąc sami sie pchają choc nie mam oczojebnych tipsów!!! i nawet jeżdże tramwajem i wole facetów na rowerze, przynamniej trzymają forme... :-)

Gość myślę i myślę
... i tak mi przyszło do głowy, że może Wojciechu ty sam wybierasz sobie takie kobiety dlatego masz takie spostrzeżenia. Czy oglądasz sieęza "szarymi myszkami" w warkoczu, długiej, szerokiej spódnicy. cichą spokojną, skromną i grzeczną??? Z twoich wypowiedzi wnioskuję, że masz raczej do czynienia z bardziej przebojowymi i wymagającymi kobietami, które wiedzą co chcą i wiedzą jak przyciągnać do siebie faceta. Każdy ma prawo wybrać to, co mu odpowiada. jeśli chcesz skromnej i uczuciowej dziewczyny, to może szukaj nie w dyskotece, czy na "modnym ' deptaku, a raczej w innych spokojnych miejscach