Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodna

makaron smazony

Polecane posty

Gość glodna

jak przygotowac makaron smazony?? znaczy sie z czym go usmazyc? z czym podac? prosze o rady...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość flora bakteryjna
z jajkiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dodaj wegete czosnek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dodaj wegete czosnek
albo na oleju z oliwek podsmaz z dwa pomidory i posyp oregano

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja to lubie smażony makaron ale domowej roboty który ma dzień,dwa wtedy lepiej smakuje :) smaże jego na oleju na złoty kolor zeby był chrupiący doprawiam solą i pieprzem a jak mi się chce to wbijam jeszcze jajka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość raviadorka
a ja przesmażam słoninkę lub boczek pokrojony w kostkę (robię skwarki) na patelni jeśli jest dużo wytopionego tłuszczu to trochę wylewam i do tego dokładam ugotowany makaron........... smażę aż makaron sie zarumieni albo nawet dość mocno przysmaży i wcinam............. posolić i popieprzyć do smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość monkika
5 MINUT ROBOTY JAK MAMY UGOTOWANY makaron!!!!!!! boczek w kostke, pieczarki moga byc tez lecz nie musza. podsmazamy w patelni . odstawic na bok i ROBIMY SOSIK czyli mieszamy w kubeczku cale jajko plus samo zoltko, do tego smietanka slodka i ser tarty( tylko parmezan) .ugotowany makaron podsmazamy z boczkiem i jak jest juz goracy wlewamy sosik. mieszac szybko i nie smazyc na wiory tylko tak delikatnie. jak ktos lubi szpinak musi dodac do sosu. jak posypiesz serem na talerzu wychodzi szybkie ale wykwintne danko- ciut podobne do carbonarra!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ta co zjadla
tia...no i zrobilam ten makaron..wersje podstawowa, z sola i pieprzem. koszmarne ohydztwo, pies wlasnie wcina, ale widze, ze jemu tez cos cienko idzie... no nie wiem, chyba mnie nie przekonalyscie :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryszarda_Prawdziwa
Ja bardzo lubię makaron podsmażony z żółtym serem i ziółkami. Gotujesz makaron, jakieś świderki czy muszelki, na patelce rozpuszczasz masło, wrzucasz makaron, posypujesz go utartym na tarce serem i ziołami prowansalskimi. Kaloryczne, ale pyszne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×