Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dieeelerkla

JAk uzyskąc dzieki cwiczeniom grubsze uda albo łydki?da sie to zrobić??

Polecane posty

Gość dieeelerkla

blagam kogos kto sie zna na tym..pomozciemi za pomoca cwiczen zrobic tak aby moje uda nie schudły ale byly szersze i umiesnione tez troche a zwłaszcza lydeki chce pogrubic.. CZY DA SIE ZA POMOCA CWICZEN SPRAWIC ZEBY TE CZESCI NOGI STALY SIE WIĘKSZE ALE NIE SCHUDŁY..BO WIADOMO ZE CWICZENIA ODCHUDZAJA ..MOZE K TOS MI POMOZE..PLISSS

Gość cwiczenia NIE ODCHUDZAJA
kiedy w koncu to zrozumiecie! poczatkowo mozna rzeczywiscie miec wrazenie sie sie chodnie ale to sylwetka sie wysmukla i rzezbi, natomiast cwiczenia pooduja wzrost masy miesniowej, idz na silownie, trener dobierze Ci odpowiednie cwiczenia

Gość tak ćwicz masę
idź do siłowni dla kobiet i poproś obenego tam instruktora żeby udzielił ci wskazówek co ile i na których przyrządach ;)

Gość własnien ie moge isc na siłke.
bo jeste mz malej miejscowosci i tu niem asilowni ani w poblizu:(nie smiejscie sie ale to fakt ..jestescie wszystkie z miast i nie zrozumiecie tego.:( moze podacie jakies fajne domowe cwiczenia na to by chociaz łydki mi sie poszerzyły ..już o uda walczyć nie będe :(

Gość cwiczenia NIE ODCHUDZAJA
to w takim razie polecam rowerek - w zimie stacjonarny w teraz zwykly:) idealnie wzmacnia lydki, tylko nie przesadz bo bede jak u faceta wygladac