Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liao

Był ktoś z was za kołem podbiegunowym?

Polecane posty

Gość liao
eeee teraz jest najlepiej, a długo jechałaś do Nordkapp? którędy, jakim srodkiem transportu:)?

Gość dfhgdh
musze konczyc ale niedlugo bede to chetnie opowiem wiecej, moge nawet dac zdjecia

Ja bylam chyba z 3 lata temu, bilet kosztowal ponad 1000 dolarow, ale potem pracowalam tam przez 4 miesiace, wiec sie odrobilam ;) Bylam od konca maja do prawie konca wrzesnia, przezylam w tym okresie 3 pory roku :) Jak przyjechalam to byla wczesna wiosna, czerwiec i lipiec nawet byly cieple, potem zaczela sie jesien, a we wrzesniu to juz spadl pierwszy snieg i zaczely sie przymrozki.

Gość dfhgdh
my tak polonezem trakiem pojechalismy, 4 lata temu, celem byla szwecja, przy okazji norwegia, finlandia, cos pieknego, bede za jakas godzinke to moze uda sie zeskanowac troche zdjec i opowiedziec wiecej a ty skad jedziesz ? jakies biuro, uczelnia, czy w swoim zakrecie

Gość liao
ja sie wybieram na okolo tydzien lacznie z droga w obie strony ale cos mi sie wydaje ze nie da rady zdazyc w tydzien, pewnie z 10 dni to potrwa...:)

Gość liao
a we wlasnym zakresie, w ogole to lubie prowadzic samochod i jechac przed siebie w nieznane wiec juz sie nie moge doczekac:)

Gość liao
a teraz akurat letnie przesilenie:))))))

Gość liao
no i co z tymi zdjeciami?